Un pensionar pedofil în vârstă de 71 de ani a fost condamnat la 25 de ani de închisoare după ce a violat și maltratat o fetiță timp de aproape zece ani. La 12 ani, a lăsat-o însărcinată, dar i-a provocat avrotul folosind un umeraș.


Raymond Hodges, originar din Barry, Țara Galilor (Marea Britanie) este pensionarul care a siluit în mod repetat o fetiță a cărei copilărie a fost complet distrusă. Potrivit The Mirror, copilul a fost batjocorit, bătut, ars, maltratat și amenințat că-i ucide familia timp de aproape un deceniu. Avea obiceiul să și filmeze anumite acte sexuale, iar acestea au constituit probe esențiale pentru procurori.

La vârsta de doar 12 ani, copila a rămas însărcinată, astfel că Hodges a maltrat-o și i-a provocat avortul folosind un umeraș. Fetița, al cărei nume a rămas anonim din motive legale, a rămas traumatizată și se confruntă acum cu probleme de comportament, a abandonat școală și a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Fetița a declarat în fața judecătorilor că „i-a fost furată șansa la o copilărie fericită”. Hodges, care și-a recunoscut faptele, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.

Loading...