Fiica unui ambasador, decapitată într-un cartier exclusivist din Islamabad de un bogătaș! Pakistanezii cer să i se facă dreptate

Ultima actualizare:

    Noor Mukadam avea 27 de aniFoto: CNN
Noor Mukadam avea 27 de aniFoto: CNN

Caz șocant în Pakistan! Fiica unui amabasador a fost torturată și decapitată de un cunoscut. Noor Mukadam, în vârstă de 27 de ani, a murit pe 20 iulie după ce ar fi fost torturată și ucisă de Zahir Jaffer, fiul de 30 de ani al unei familii influente, cu cetățenie dublă Pakistan-SUA.

Puține cazuri de feminicid sunt în prim-plan în Pakistan. Moartea lui Noor Mukadam s-ar fi putut pierde foarte ușor în statisticile criminalității din Pakistan, dacă nu ar fi fost statutul său social și al familiei criminalului, precum și locația în care a avut loc crima, blocul F7 dintr-unul dintre cartierele exclusiviste din Islamabad, relatează Digi24. Pakistanezii cer #JusticeforNoor (dreptate pentru Noor n.r) pe Twitter, iar o pagină GoFundMe a fost deschisă pentru a strânge bani pentru taxele de înmormântare, înainte ca familia ei să solicite închiderea acesteia.


    Oamenii cer să i se facă dreptate lui NoorFoto: AFP
Oamenii cer să i se facă dreptate lui NoorFoto: AFP

Familia, deși una cu un puternic statut social, se confruntă cu o lungă bătălie juridică, în ciuda evidențelor crimei comise de Zahir Jaffer. Criminalul a fost arestat la locul presupusului atac și ulterior acuzat de crimă premeditată.

Noor s-a născut în Iordania, a declarat tatăl ei, Shaukhat Mukadam, un distins diplomat pakistanez, fost trimis în Coreea de Sud și Irlanda. El a declarat pentru CNN că fiica sa era o fată cu o „inimă moale”, care „iubea arta și animalele și îi făcea pe cei din jur să râdă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net