Un bărbat care spunr că e fiul secret al Prinţului Charles şi al Camillei Parker-Bowles susţine că Prinţesa Diana era pe punctul de a-i dezvălui indentitatea întregii lumi. Simon Dorante-Day, acum în vârstă de 52 de ani, spune că s-a născut pe când moştenitorul Tronului Marii Britanii şi soţia lui erau încă adolescenţi, dar a fost dat spre adopţie.


Într-un interviu acordat presei din Australia, unde locuieşte Simon Dorante-Day, el a povestit că Prinţesa Diana a aflat totul şi era pe punctul de a face publică naşterea sa, doar că a murit subit în 1997. 

"Cred că Diana ştia de existenţa mea şi a pus totul cap la cap. Cred că aflase cum fusese înşelată şi urma să facă totul public", a spus Simon, conform mirror.co.uk. 

fiu-secret-camilla-charles.jpg

Simona Dorante-Day susţine că este fiul lui Charles şi al Camillei
foto: mirror.co.uk

Purtătorii de cuvânt ai Familiei regale britanice au refuzat să comenteze declaraţiile controversate ale bărbatului. 

Simon s-a născut în 1966, în Hampshire, Marea Britanie, pe când Charles şi Camilla ar fi avut 18 ani, respectiv 19 ani, cu câţiva ani înainte de momentul în care se crede că au făcut cunoştinţă, în 1970.

printesa-diana-printul-charles.jpg

Diana a fost divorţat de Charles în 1996
foto: Getty

Bărbatul a fost adoptat şi crescut de bunica lui, care era angajată a Reginei Elisabeta a II-a. Bunica ar fi fost ceva care i-a dezvăluit adevărata sa identitate. 

"Cineva a spus că semân cu Maiestatea Sa şi cu fratele Camillei", a mai adăugat Simon, care acum cere un test ADN pentru a se stabili dacă este cu adevărat fiul celor doi. 

Loading...