Un băiat de 7 ani de nașionalitate australiană și britanică, pe nume Julian Cadman, a fost dat dispărut în urma primului atentat din Barcelona, când o furgonetă a intrat în mulțime pe La Rambla.


Inițial, presa catalană a anunțat că autoritățile l-ar fi găsit în viață pe copil, într-un spital, însă informația nu a fost confirmată. Recent, familia a transmis, prin intermediul biroului spaniol pentru persoane dispărute, că Julian Cadman a murit.

 

„Familia lui Julian Cadman ne-a transmis că este, din păcate, una dintre victimele atacului și ne-a rugat să mulțumim tuturor celor care au distribuit informații despre el. În aceste vremuri nedrepte, grele și dureroase, suntem alături de familia și prietenii lui Julian”, a fost mesajul publicat pe pagina de Twitter a instituției.

„Julian a fost un membru al familiei foarte iubit și adorat. În timp ce se bucura de priveliștea din Barcelona cu mama lui, Julian a fost luat dintre noi, din păcate. Era atât de energic, amuzant și vesel, întotdeauna ne făcea să zâmbim. Suntem binecuvântați să îl fi avut în viețile noastre și ne vom aminti pretutindeni de zâmbetele sale”, au declarat membri ai familiei lui Julian, potrivit news.sky.com.

Julien și mama lui se aflau în Barcelona pentru a participa la o nuntă, în timp ce tatăl băiatului nu a putut părăsi orașul Sydney în acea perioadă. Femeia a fost, de asemenea, rănită în atentat. Nu se cunosc împrejurările în care a murit copilul, acesta pierzându-se de mama lui în timpul atacului.

 

 
 
Loading...