FOTO Eşti mamă şi n-ai timp de sală? Uite cum poţi face gimnastică, cu copiii pe cap

Ultima actualizare:

    Jordan Cruttenden le ajută pe mămici să arate trăsnetFoto: Rex Features
Jordan Cruttenden le ajută pe mămici să arate trăsnetFoto: Rex Features

Mamele sunt asaltate de atâtea responsabilităţi, încât rareori îşi mai găsesc timp pentru exerciţii fizice. Jordan Cruttenden, o instructoare de fitness, în vârstă de 33 de ani, le înţelege perfect pe acestea, aşa că a gândit un program special pentru a le ajuta pe mămici să dobândească un fizic mai tonifiat.

Femeia se filmează în timp ce face exerciţii fizice alături de copiii săi, pentru a arăta cât de dificil este pentru mame să găsească timp şi pentru fitness, în programul lor aglomerat şi difuzează filmuleţele, pe pagina ei de Facebook, "Babies & burpees". Nu are la dispoziţie echipamente sofisticate, ci doar o saltea pe podea şi pe cei mici, Autumn, în vârstă de cinci ani şi Otis, de doi ani.

Deseori se întrerupe din activitate pentru a schimba un scutec sau pentru a răspunde la uşă şi nu-i este jenă să recunoască că n-a apucat nici măcar să se spele pe dinţi sau să se pieptene. Această abordare realistă a situaţiei, dar şi corpul ei de invidiat i-a atras numeroşi fani, şedinţele ei de fitness fiind urmărite chiar şi de 2000 de oameni în acelaşi timp.

Jordan Cruttenden se antrenează cu copiii
Jordan Cruttenden se antrenează cu copiii

"Filmez chiar dacă este dezordine. Video-urile mele cu exerciţii nu sunt pretenţioase, ele reflectă realitatea. De obicei le fac cu copiii atârnând de mine şi o sufragerie dezordonată, dar aşa e viaţa. Cu toate astea am vrut să arăt că poţi să te ocupi şi de corpul tău. Copiii mi se alătură, au crescut văzundu-mă cum fac exerciţii şi le place. Câteodată se joacă pe lângă mine, dar nu editez filmuleţele. Cred că mămicile apreciază această sinceritate, la fel este şi pentru ele", a declarat Jordan Cruttenden.

"Nu-mi pasă dacă port ciorapi ciudaţi, pentru că ştiu că mamele care mă privesc se găseasc în aceeaşi situaţie. Suntem toate în aceeaşi barcă, dar cu puţină creativitate putem introduce şi puţină gimnastică în vieţile noastre. Nu e nevoie să laşi copiii cu cineva şi să dai banii pe un abonament costisitor la o sală de fitness", a mai spus ea.

Jordan Cruttenden şi-a descoperit pasiunea pentru fitness la 25 de ani, când mătuşa ei a murit de cancer la sân şi a decis să strângă nişte bani în amintirea ei. Atunci s-a înscris la un maraton şi şi-a descoperit dragostea pentru alergat şi fitness. Nu a durat mult şi s-a specializat ca antrenor personal.

Acum, Jordan este încântată că video-urile cu ea antrenându-se au devenit atât de populare şi le ajută pe proaspetele mămici să se menţină în formă cu ajutorul lor şi a sfaturilor sale.

Jordan Cruttenden arată senzaţional, pentru o mamă cu doi copii
Jordan Cruttenden arată senzaţional, pentru o mamă cu doi copii

"Sunt disponibilă şi răspund la orice fel de întrebare, atât despre un anumit exerciţiu cu copilul care stă pe spatele meu, cât şi despre locul de unde mi-am cumpărat canapeaua", a glumit ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net