Se crede că fratele lui Kim Jong-Un ar fi fost asasinat de o tânără care-și dorea să devină celebră în lumea muzicii. Nu mele ei este Doan Thi Huong, are 28 de ani și ar fi fost recrutată datorită aspectului său fizic foarte ademenitor.


Doan este în continuare înconjurată de mister după moartea lui Kim Jong-Nam, pentru care este suspectată că ar fi responsabilă. Ea este de origine vietnameză, iar familia a descris-o ca fiind o persoane „cu suflet bun și naivă”, astfel că e greu de crezut că ar fi comis o asemenea crimă, relatează Daily Star.

doan_asasina_2.jpg

Doan a fugit în urmă cu zece ani de acasă pentru a-și urma visul de a deveni o cântăreață celebră
Foto: Facebook

Ea a fost surpinsă de camerele de supraveghere din aeroportul din Kuala Lumpur, purtând un tricou pe care scria „LOL” și se crede că ar fi fost cea care l-a ucis pe fratele dictatorului nord-coreean cu o toxină extrem de periculoasă.

Acum, Daily Star oferă mai multe informații despre presupusă asasină a lui Kim Jong-Nam. Doan Huong a fugit de acasă cu visul de a deveni o cântăreață pop. Se pare că tânăra chiar a participat în Vietnam la un concurs de talente în domeniul muzical.

doan_asasina_1.jpg

asasina kim jong-nam
A participat la un concurs de talente în Vietnam în umră cu câțiva ani
Foto: Facebook

De asemenea, se crede că frumoasa vietnameză ar fi colaborat cu o altă tânără pe nume Siti Aishah, în vârstă de 25 de ani și o rețea de agenți din Phenian. Aishah ar fi fost recrutată de la un salon de masaj și este posibil să fi fost plătită cu echivalentul a 85 de euro pentru a participa la o acțiune despre care credea că este o „farsă Tv”.

doan_asasina_4.jpg

asasina kim jong-nam
Familia o apără și spune despre ea că nu ar fi putut comite o crimă
Foto: Facebook

Autoritățile nord-coreene au refuzat să coopereze la investigarea morții suspecte a lui Kim Jong-Nam și chiar au apărut informații potrivit cărora au pus piedici în efectuarea autopsiei fratelui dictatorului.

Tatăl tinerei Doan, suspectată de asasinare, o apără și nu crede că ar fi fost în stare de a comite o crimă: „Cum ar fi putut ea să fie atât de curajoasă? Ei îi este teamă și de broaște și șobolani, cum să fi făcut așa ceva?” Familia fetei crede că Aishah este cea care a convins-o pe Doan să participe la acțiune, despre care credea că e o simplă farsă.

asasina.jpg

Doan, surprinsă de camerele de supraveghere de pe aeroportul din Kuala Lumpur, în ziua asasinării lui Kim Jong-Nam
Foto: Daily Mail

Pe contul său de Facebook, Doan se numește Ruby Ruby și a publicat o mulțime de fotografii în care apare în ipostaze sexy, în costum de baie, la petreceri sau din călătorii.

 

 
 
Loading...