În timp ce numeroși refugiați se confruntă cu serioase probleme din cauza interdicțiilor impuse de Donald Trump și în țară încă se organizează proteste față de măsurile luate de noul președinte, Ivanka, fiica acestuia, a făcut un gest ce poate fi considerat sfidător.


Ea a publicat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare alături de soțul său, Jared Kushner, făcut recent consilier la Casa Albă de către socrul său, precizează Mic.com.

În timp ce imigranții musulmani sunt opriți în aeroporturi din cauza ordinelor executive semnate recent de Trump și mii de americani protestează, Ivanka nu pare să aibă vreun stres și preferă compania soțului său, la evenimente unde se pot afișa în ținute deosebit de scumpe.

ivanka.jpg

ivanka trump
Ivanka Trump, alături de soțul ei, Jared Kushner
Foto: Twitter

În fotografia publicată se poate observa cum fiica cea mare a președintelui poartă o rochie argintie ce valorează aproape 5.000 de dolari, potrivit estimărilor sursei citate.

Pe lângă faptul că este un important consilier al lui Trump, este important să știm despre Kushner că bunicii săi au fost supraviețuitori ai Holocaustului. Au fost unii dintre milioanele de evrei luați cu forța din casele lor și duși în lagărele de muncă forțată și de exterminare. Totuși, în public preferă să afișeze un zâmbet larg, cu toate că președintele a dat o lege profud discriminatorie pe criterii religioase.

Loading...