Gluma care i-a scăzut lui Elon Musk acțiunile! Ce a publicat acesta de 1 Aprilie

Ultima actualizare:

    Ironiile lui Elon Musk de pe Twitter l-ar putea costa pe acesta viitorul companiei TeslaFoto: Getty
Ironiile lui Elon Musk de pe Twitter l-ar putea costa pe acesta viitorul companiei TeslaFoto: Getty

Cu ocazia zilei păcălelilor, Elon Musk a decis să publice pe Twitter o glumă conform căreia compania pe care o conduce, Tesla, ar fi în faliment.

Mesajul nu a fost apreciat ca fiind o glumă însă, și acțiunile companiei Tesla s-au prăbușit pe bursă la doar câteva zile de la apariția acestuia pe rețeaua de socializare. „În ciuda eforturilor intense de a strânge bani, inclusiv prin ofertele de vânzare ale unor ouă de Paște, ne pare rău să anunțăm că Tesla a ajuns total și complet în faliment. Atât de falimentară că nu vă vine să credeți”, a fost mesajul care l-ar putea costa scump pe Elon Musk. Acesta nu s-a oprit aici, continuând cu un mesaj autoironic. „Elon a fost găsit leșinat pe un automobil Tesla Model 3, înconjurat de sticle Teslaquilla, cu urme vizibile de lacrimi pe obraji. Sunt multe capitole ale falimentului și, după cum bine au remarcat criticii, Tesla le-a atins pe toate”, a scris acesta încercând să facă haz-de-necaz.

Mesajele au fost publicate la scurt timp după ce unele zvonuri de pe piața economică anunțau că Tesla nu a mai înregistrat profituri de la înființarea companiei din 2003, și că are astfel datorii enorme. De asemenea, compania este investigată de National Transportation Safety Board din SUA, după un accident fatal cu o mașină a companiei, petrecut în California, în luna martie.

Conducerea Tesla a confirmat sâmbătă că mașina implicată în accident se afla pe autopilot, dar că șoferul a ignorat avertismentele vizuale și sonore pe care le emitea autoturismul și că mâinile sale nu se aflau pe volan cu puține secunde înainte ca mașina să se izbească de un parapete de pe autostradă. În urma impactului, mașina a luat foc și a fost izbită apoi în plin de alte două autoturisme. Șoferul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost transportat de urgență la spital, dar a murit câteva ore mai târziu.


    Elon Musk, în poza care însoțea mesajele sale ironice de pe Twitterfoto:Twitter
Elon Musk, în poza care însoțea mesajele sale ironice de pe Twitterfoto:Twitter

Firma nu stă prea bine nici la capitolul producție, Modelul 3 al companiei fiind mult sub target-ul pieței, motiv pentru care Musk a anunțat din nou, în glumă, că va dormi la birou până când situația se va redresa. „M-am întors la dormitul la fabrică. Afacerile cu mașini sunt iadul”, a scris Elon Musk, marți pe rețeaua de socializare. De asemenea, Tesla a anunțat că va rechema în service 123.000 de mașini model S, fabricate între anii 2012 și 2016, din cauza unor probleme la servodirecție. Problema a apărut în condiții climatice reci.

Ironiile lui Elon Musk de pe Twitter nu au fost deloc întampinate favorabil, și după ce că în ultimele 31 de zile, Tesla a pierdut o pătrime din valoarea sa pe bursă, acum compania a mai înregistrat o scădere de 2,5%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net