David Cameron a avut, marți (28 iunie), una dintre ultimele sale reuniuni cu cei 27 de lideri ai statelor membre ale Uniunii Europene. Acesta a participat, poate, pentru ultima dată la Consiliul European, unde a avut oportunitatea de a explica situația din Marea Britanie și rezultatul Brexitului.


Premierul demisionar al Marii Britanii a făcut o „poză de familie” cu cei 27 de lideri ai statelor membre din Uniunea Europeană.

„Voi explica faptul că Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, dar vreau ca acest proces să fie cât mai constructiv posibil și sper ca rezultatul să fie cât se poate de constructiv, pentru că, deși părăsim Uniunea Europeană, nu trebuie să întoarcem spatele Europei. Aceste state sunt vecinii noștri, prietenii noștri, aliații noștri, partenerii noștri și sper că vom încerca să avem cele mai strânse legături posibile în ceea ce privește comerțul, cooperarea și securitatea, pentru că așa este bine pentru noi și este bine și pentru ei”, a declarat David Cameron, înaintea  summitului de marți (28 iunie), potrivit Mediafax.

Click pe imagine pentru a o mări

david_cameron_consiliu_european.jpg

david cameron consiliu european
David Cameron, la cel mai probabil ultimul său Consiliu European
foto: Getty
 
 
Loading...