Un incendiu care provoca un fum dens a izbucnit luni după-amiaza în apropierea unei staţii de tren şi de metrou din Londra, care au fost evacuate, antrenând intervenţia a aproximativ 100 de pompieri


Trei sedii comerciale situate sub calea ferată, în apropierea staţiei Elephant Castle, la sud de Tamisa, au luat foc, dar şi şase maşini, precum și o cabină telefonică, au anunţat pompierii. Aceștia i-au îndemnat pe locuitori să evite zona în care au izbuncit flăcările și să ănchidă ferestrele locuințelor pentru a preveni pătrunderea fumului în incintă. 

”Incidentul nu este considerat de natură teroristă”, a anunţat Poliţia din Londra, care a oprit circulaţia pe mai multe străzi.

Poliţia Transporturilor anunţă că staţia a fost evacuată, iar trenurile nu se opresc în aceasta.

Presa britanică scrie că nu se cunoaște, până la această oră, dacă incendiul sau explozia s-au soldat cu răniţi sau victime. ”Am deschis fereastra o secundă, pentru că am auzit oameni strigând şi am simţit un lucru foarte, foarte puternic. Fumul (era) pe cale să se atenueze un pic. Am auzit o explozie”, declară o femeie care locuiește în zona producerii incidentului.

 
 
Loading...