Incredibil! A slăbit 92 kg și s-a făcut bombă sexy. Transformarea i-a luat 6 ani

Ultima actualizare:

    2014: Cântărea 169 de kilograme. 2020: A slăbit 92 de kilograme şi a plătit 20.000 $ să-şi facă un trup de invidiat
2014: Cântărea 169 de kilograme. 2020: A slăbit 92 de kilograme şi a plătit 20.000 $ să-şi facă un trup de invidiat

Este de nerecunoscut! Neozeelandeza Simone Anderson s-a transformat în bombă sexy dintr-o grăsană neatrăgătoare. A avut ambiţie să scape de 92 de kilograme şi în prezent se poate mândri cu un corp de invidiat.

Simone Anderson, în vârstă de 29 de ani, din Auckland, s-a luptat timp de şase ani să se transforme complet. Toată viaţa a fost grasă şi colegii au râs de ea la şcoală, din această cauză. Ea şi-a dezvăluit recent secretele care au ajutat-o să scape de mai mult de jumătate din greutatea corporală. Când a început lupta cu kilogramele în plus, în 2014, cântărea 169 de kilograme. Nu mai putea să-şi mai suporte corpul deformat, care a făcut-o să sufere cumplit până la vârsta de 25 de ani. Acum mănâncă numai alimente sănătoase, în proporţie de 80 la sută, şi face gimnastică. Şi-a schimbat complet dieta. Înainte mânca îndeosebi produse de fast-food, în proporţie de 99 la sută. Acum, mănâncă numai alimente proaspete, îndeosebi legume, fructe şi numai cereale integrale. Mănâncă foarte puţină carne, numai sâmbăta şi duminica.

La ce a renunțat pentru a slăbi spectaculos 

2020: A slăbit 92 de kilograme  şi a plătit 20.000 $ să-şi  facă un trup de invidiat
2020: A slăbit 92 de kilograme şi a plătit 20.000 $ să-şi facă un trup de invidiat

Şi a scos complet dulciurile şi băuturile de orice fel din alimentaţie. Dar înainte de a trece la acest regim sănătos şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului cu ajutorul unui inel gastric. Această operaţie constă în reducerea mărimii stomacului în proporţie de 60-90 la sută, în funcţie de dimensiunile pacientului, cu ajutorul inelului gastric. ”Această operaţie mi-a salvat viaţa. Nu cred că aş mai trăi acum, dacă nu mi se făcea această intervenţie chirurgicală”, spune Simone. După ce a reuşit să slăbească, a mai făcut o operaţie de îndepărtare a excesului de piele care a durat nouă ore şi a costat-o 20.000 de dolari (circa 85.287 de lei). Această intervenţie chirurgicală a făcut-o în SUA. Pentru a se menţine, în afară de dietă, Simone face  exerciţii fizice speciale pentru persoanele cu inel gastric, în fiecare zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net