Kate Middleton (39 de ani) și prințul William (38 de ani) s-au întors marți (23 martie) la locul unde au făcut nunta, însă dintr-un alt motiv semnificativ. Cuplul a vizitat un nou centru de vaccinare COVID-19, care a fost înființat la Westminster Abbey, locul unde ducii de Cambridge s-au căsătorit în urmă cu aproape 10 ani.


În centru, Kate, care a purtat o haină crem cu detalii din dantelă de la Catherine Walker & Co., și William, într-un costum elegand, au adus un omagiu membrilor personalului și voluntarilor care ajută la vaccinarea populației. Vizita lor vine în momentul în care Marea Britanie marchează aniversarea de un an de la începutul carantinei. Ducii de Cambridge au ținut și un minut de reculegere, în amintirea celor peste 125.000 de morți și au adus un omagiu lucrătorilor de pe front care au luptat împotriva pandemiei. 

kate-william-2.jpg

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și prințul William au vizitat centrul de vaccinare din Westminister Abbey
Foto: Getty Images


Serviciul Național de Sănătate public din Marea Britanie a deschis clinica Westminster Abbey la începutul acestei luni pentru a oferi până la 2.000 de injecții salvatoare de vieți. Funcționează de la transeptul sudic, unde se află faimosul colț al poeților, în timp ce mănăstirea continuă să rămână deschisă pentru o slujbă zilnică de Sfânta Împărtășanie.


William și Kate au vorbit cu personalul medical despre experiențele lor de a fi implicați în cel mai mare program de vaccinare din istoria națiunii și de a lucra într-un astfel de loc incredibil. De asemenea, s-au întâlnit și au vorbit cu o serie de oameni care și-au primit vaccinul în acea zi, potrivit People.

kate-william-3.jpg

Kate Middleton și prințul William
Ducii de Cambridge au stat de vorbă cu personalul medical
Foto: Getty Images
 
 
Loading...