Ducesa de Cambridge a optat pentru o ținută patriotică, la gala organizată în cinstea atleților olimpici și paralimpici, organizată de Regina Elisabeta, la Palatul Buckingham. Kate Middleton (34 de ani) a purtat o rochie semnată de casa de modă Alexander Mcqueen. Imprimeul cu maci a fost cel care a atras atenția. Macul este un simbol al eroilor britanici căzuți în războiae.


În fiecare an, la sfârșitul lunii octombrie și începutul lunii noiembrie, prezentatorii TV, vedetele și alte persoane publice din Marea Britanie poartă un mac roșu amplasat în piept sau haine cu acest imprimeu. Macul roșu reprezintă sângele vărsat pe câmpul de luptă. Mai mult, acestei flori îi place terenul „degradat”, iar pe timpul războaielor napoliene, pe câmpul unde au fost amplasați soldații morți au crescut foarte mulți maci de culoare roșie. Acesta este un simbol de suflet pentru britanici, iar Kate a devenit vedeta serii cu o rochia imprimată cu maci, pe care a ales să o poarte la întâlnirea cu atleții britanici, care au participat la Jocurile Rio 2016.

Rochia este semnată de casa de modă favorită a ducesei

kate1.jpg

kate middleton campioni paralimpici
Kate și William, alături de echipa britanică a paralimpicilor
Foto: Getty

 

Kate Middleton și Prințul William (34 de ani) s-au întâlnit cu atleții paralimpici, la dineul oficial de la Palatul Buckingham, marți (18 octombrie). Cunoscută pentru faptul că acordă atenție ținutelor sale, ducesa de Cambridge nu a dezamăgit. Atentă să poarte întotdeauna o vestimentație adecvată locului și evenimentului la care participă, Kate Middleton pare că nu greșește niciodată. 

kate2.jpg

kate middleton printul william
Kate și William au stat de vorbă cu atleții
Foto: Getty

 

Gala organziată în cinstea atleților paralimpici este un eveniment special, iar ducesa a optat pentru o rochie lungă, albă, ornată cu maci, semnată de casa de modă britanică Alexander Mcqueen. Liniile simple și fluide i-au accentuat silueta. Rochia costă aproximativ 3.000 de euro, potrivit Daily Mail. A ales să își facă o coafură simplă, cea care pare preferata ei pentur astfel de evenimente, respectiv onduleurile ușoare, care îi accentuează fin trăsăturile feței. 

Kate și William au vorbit cu starurile olimpice și paralimpice care au participat la Rio 2016, fiind fotografiați alături de campionii de aur, precum Ellie Simmonds sau Nicola Adams.

kate_4.jpg

kate middleton nicola adams
Kate Middleton, alături de Nicola Adams
Foto: Twitter/The Royal Family

 

Alexander Mcqueen, casa de modă ce poartă numele regretatului designer care s-a sinucis în 2010, este una dintre favoritele ducesei. Ea alege să poarte ținute Mcqueen la aproape toate evenimentele la care participă, dovadă fiind și rochia ei de mireasă, semnată de aceeași casă de modă.

 

Loading...