Fondatorul mişcării „Apărătorii libertăţii din San Angelo”, un grup care dorea să pună capăt „tiraniei COVID-19“, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Caleb Wallace a avut simptome grave ale bolii şi a stat la ATI timp de trei săptămâni.


Caleb Wallace avea doar 30 de ani şi era tată a trei copii, soţia sa fiind însărcinată cu al patrulea. Femeia a declarat pentru ziarul San Angelo Standard-Times că atunci când el s-a simţit rău, a început să se trateze cu Vitamina C, zinc, aspirină şi ivermectină, scrie Adevărul.

Soția lui purta mască

„Caleb a murit în pace. Va trăi pentru totdeauna în inimile şi minţile noastre”, a scris soția lui Wallace într-o postare pe GoFundMe, unde a strâns fonduri pentru acoperirea facturilor medicale,

Bărbatul lucra într-o companie care vinde echipamente de sudură şi a fost împotriva restricţiilor anti-COVID-19, considerându-le o invazie a libertăţii individului. Soţia sa purta mască, iar el i-a respectat decizia. Femeia a mărturisit că cei trei copii s-au vaccinat cu serurile necesare vârstei lor şi că ea şi aceştia se vor imuniza şi împotriva virusului.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: