Pe 14 februarie, Meghan Markle şi Prinţul Harry au anunțat că vor mai avea un copil și iată că sarcina ducesei de Sussex este deja foarte avansată. Fosta actriţă din "Suits" a avut o apariție radioasă în cadrul unui mesaj video, înregistrat pentru evenimentul global "Vax Live", de promovare a vaccinării anti-Covid.


Ducesa nu a putut participa în carne și oase la eveniment, așa că a trimis un mesaj înregistrat, de două minute, fiind filmată cel mai probabil în curtea vilei din Montecito, California. Este prima apariție live a lui Meghan Markle după interviul-eveniment acordat lui Oprah Winfrey, iar din imagini se vede că ducesei îi priește maternitatea, scrie The Independent.

Aflată, pesemne, în cel de-al doilea trimestru al sarcinii, după cum arată rotunjimile și imaginile, soția prințului Harry a vorbit despre importanța vaccinării și despre sprijinul care trebuie acordat femeilor în general și femeilor de culoare, în special, care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei de Covid. Meghan Markle a purtat o rochie roșie, cu imprimeu floral, părul lung era pieptănat într-o parte, iar din când în când, ducesa își atingea, protector, burtica.

meghan-markle-profimedia-0610020544_1.jpg

Meghan Markle a purtat o rochie roșie, cu imprimeu floral
foto: Profimedia

Meghan şi Harry au renunţat la rolurile lor din cadrul familiei regale britanice în 2020. Ei locuiesc acum în Montecito, California, cu fiul lui Archie, care va împlini 2 ani pe 6 mai, şi cu mama lui Meghan, Doria Ragland, de care cei doi sunt foarte apropiaţi. Prinţul Harry a declarat în trecut că el şi soţia lui vor "maxim" doi copii.

Citește și:

Meghan Markle e din nou gravidă! Modul în care au anunţat ea şi Harry sarcina

De ce a ales Meghan Markle o rochie Armani de 4.700 de dolari pentru interviul-bombă cu Oprah


 

 
 
Loading...