Meghan Markle a dezvăluit care e alimentul secret care o menține frumoasă

Ultima actualizare:

    Meghan Markle își prepară această rețetă la fiecare mic dejunFoto: AFP
Meghan Markle își prepară această rețetă la fiecare mic dejunFoto: AFP

Mulți am fi tentați să spunem că Meghan Markle este încă o femeie tânără și acesta e secretul frumuseții sale, însă logodnica Prințului Harry a dezvăluit că există totuși un aliment pe care-l consumă la fiecare mic dejun pentru a-și menține tenul tânăr.

Meghan Markle nu apelează la operații estetice sau tratamente faciale cu diverse loțiuni. Tot ce face este să-și păstreze un stil de viață sănătos, iar asta implică și consumul de alimente sănătoase.

Într-un interviu pentru revista britanică Glamour, fosta actriță a dezvăluit ce își prepară periodic la micul dejun pentru a-și menține pielea strălucitoare și netedă: „Pe măsură ce înaintez în vârstă, abordarea mea față de procesul de îmkbătrânire este diferită [...] Am grijă de pielea și de corpul meu și nu am grijă de mine doar din motive estetice, dar pentru că felul cum mă simt este influențat de ceea ce mănânc, cât de mult mă odihnesc și cât de multă apă beau”, a dzvăluit Meghan.

În consecință, viitoarea ducesă are o rețetă specială pentru frumusețe, care nu este deloc complicată, dar nici foarte ieftină: fulgi de ovăz cu banane sau alte fructe, peste care adaugă miere de manuka și polen de albine. Dintre aceste ingrendiente, mierea de manuka este cea mai costisitoare la noi în țară, însă are numeroase beneficii pentru sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net