Meghan Markle e căsătorită cu Prințul Harry, dar nu are cetățenie britanică!

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu a făcut rost încă de cetățenia britanică Foto: Getty
Meghan Markle nu a făcut rost încă de cetățenia britanică Foto: Getty

Deși după nunta cu Prințul Harry Meghan Markle a devenit în mod oficial Ducesă de Sussex și locuiește, alături de soțul ei, pe teritoriul Marii Britanii, se pare că actrița americană a întâmpinat câteva dificultăți la capitolul birocrație și nu a reușit încă să facă rost de cetățenia britanică.

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai iubite și apreciate ducese din familia regală britanică, însă soția Prințului Harry se află în prezent într-o situație neobișnuită. Deși locuiește pe teritoriul Marii Britanii și este Ducesă de Sussex, fiind căsătorită cu acte oficiale cu Prințul Harry, aceasta se pare că nu are cetățenie britanică, informează The Sun

Meghan Markle nu a făcut încă rost de cetățenia britanică

Fosta actriță americană, devenită între timp ducesă de Sussex, nu a obținut încă cetățenia britanică, la un an și jumătate de la căsătoria cu Prințul Harry. Potrivit legilor din regat, Meghan trebuie să aștepte încă un an până să poată obține cetățenia britanică. Fostul star al serialului „Suits” a inițiat demersurile în acest sens chiar după ce a fost anunțată logodna ei cu prințul Harry, în toamna anului 2017, însă trebuie să se supună legilor britanice, chiar dacă între timp a devenit membru al familiei regale. 

În momentul în care a fost cerută de soție, reprezentanții palatului Kensington, reședința oficială a prințului Harry, au anunțat că Meghan nu va beneficia de tratament preferențial și, astfel, va fi nevoită să aștepte pentru a primi cetățenia. Acest lucru nu îi afectează însă prea mult viața cotidiană, singur impediment de care ducesa se lovește momentan fiind doar faptul că nu se poate prezenta la vot.

Fosta actriţă americană și Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Din povestea lor de iubire a rezultat Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, care s-a născut în data de 6 mai și este mezinul și răsfățatul familiei regale britanice, cot la cot cu micuțul Prinț Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net