Meghan Markle a fost avertizată în legătură cu petrecerea de Crăciun! Majordomul Dianei a rupt tăcerea

Ultima actualizare:

    Ce o va aștepta pe Meghan Markle în timpul sărbătorilor de iarnă Foto: Getty
Ce o va aștepta pe Meghan Markle în timpul sărbătorilor de iarnă Foto: Getty

Conform presei internaționale, Meghan Markle a fost avertizată să se pregătească temeinic pentru seara de Crăciun, deoarece va fi nevoită să „suporte multe”. Soția Prințului Harry va petrece anul acesta sărbătorile alături de acesta și de familia lui, pe domeniul Sandringham. Cel ce i-a fost majordom Prințesei Diana a povestit, fiind o persoană din „interior”, cum stau de fapt lucrurile la astfel de adunări „sofisticate”.

Meghan Markle este o Ducesă împinită, având mereu un zâmbet larg pe buze, mai ales de când a rămas și însărcinată. Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ea și Prințul Harry vor petrecere alături de familia acestuia, pe domeniul Sandringham, așa cum se obișnuiește în familia regală britanică. Totuși, deși ar punea suna „de vis” să-ți petreci sărbătorile la conacul Casei Regale Britanice, Meghan a fost avertizată că serile de sărbători nu s-ar putea derula tocmai pe placul ei. 

Paul Burrell, cel ce i-a fost majordom Dianei, a rupt tăcerea 

Paul Burrell, fostul majordom a regretatei Prințesei Diana, a vorbit despre modul în care desfășoară sărbătorile în familia regală britanică, trecând de mai multe ori prin această experiență. Acesta a comparat Crăciunul organizat de Casa Regală Britanică cu serialul „Downtown Abbey”, dorind să scoată în evidență comportamentele exagerate și snobismul cu care Meghan Markle este posibil să se confrunte.

Meghan Markle și Prințul Harry vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a
Meghan Markle și Prințul Harry vor petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a

Ce o așteaptă pe Meghan în seara de Crăciun

„Meghan Markle va trebui să se pregătească pentru -egouri regale”, a susținut Burrell. Majordomul a mai adăugat că festivitățile de Crăciun organizate la domeniul Sandringham sunt „ca și cum ai transportat într-o altă lume”. De asemenea, acesta a avertizat-o pe Meghan că seara de Crăciun de la conac se desfășoară într-una dintre cele mai intense perioade ale anului, deoarece acolo se adună de regulă „cele mai puternice personalități și egouri”, potrivit Mirror. „Toate acele persoane sunt membre ale familiei regale, au un comportament extravagant, și au caractere puternice care să meargă cu acesta. Toată lumea își dorește atenție și fac orice ca să o primească”, a mai susținut Paul Burrell. 

Conacul Sandringham
Conacul Sandringham

Majordomul, care a servit-o pe Diana până la moartea acesteia din 1977, a avertizat-o, de asemenea, pe Meghan că ceilalți membri ai familiei regale vor sta cu „lupa” pe ea, de aceea o sfătuiește să intre în grațiile Reginei Elisabeta a II-a. Burell a explicat că și Prințesa Diana s-a confruntat cu aceste neplăceri, însă pe ea a ajutat-o mult faptul că provenea dintr-o familie aristocrată și se obișnuise astfel de comportamente. 

„Dacă faci de capul tău și nu intrii în grațiile Reginei, atunci este posibil să apară probleme. Eu cred că îi va fi greu să se integreze acolo, nimeni nu ar fi putut să o pregătească pe Meghan pentru așa ceva, nici măcar dacă ar fi jucat într-un film, dar de data aceasta, asta e realitatea”, a mai adăugat Paul Burrel. Ducele și Ducesa de Sussex vor petrece sărbătorile alături de Regina Elisabeta a II-a în acest an, după ce se vehiculează că au refuzat invitația Prințului William și Kate Middleton de li se alătura pe domeniul Norfolk. 


    Foto: Getty
Foto: Getty

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net