Meghan Markle (37 de ani) a intrat în „concediu maternal”, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina. Ducesa de Sussex este însărcinată în opt luni, iar surse apropiate de familia regală susțin că aceasta va aduce pe lume un copil la sfârșitul lunii aprilie.


Meghan vrea să își petreacă această ultimă lună de sarcină în liniște. Soția prințului Harry a fost prezentă la ceremonia CommonsWealth Day, la Webminister, dar potrivit Vanity Fair, aceasta a fost ultima ieșire publică înaintea nașterii. Ducesa de Sussex nu are programat nimic oficial, ceea ce înseamnă că se pregătește pentru venirea pe lume a primului ei copil.

Palatul Buckingham nu a confirmat „concediul maternal” al lui Meghan Markle, însă a precizat că, într-adevăr, ducesa nu și-a programat niciun eveniment oficial, însă va lua parte la mai multe întâlniri private. 

Meghan Markle a purtat o ținută de 21.000 de euro, la un eveniment oficial

meghan_markle_si_printul_harry.jpg

Meghan Markle și prințul Harry, la Webminister Abbey
Ducii de Sussex, la ceremonia de Commonwealth day
Foto: Getty

 

Marți (12 martie), Meghan Markle a fost extrem de ocupată. Soția prințului Harry a fost prezentăla două evenimente importante, unde a strălucit în ținute scumpe. Dimineața a vizitat Canada House, alături de soțul ei. Acolo, cei doi au stat de vorbă cu cetățenii canadieni care locuiesc în Londra și în alte părți ale Regatului Unit. Ținuta purtată de Meghan cu această ocazie a fost un trench verde smarald în valoare de 9.500 de euro, un clutch Givenchy, cercei Maison Birks din opan, estimația la 700 de euro și o brățară Kismet by Mila de 500 de euro. 

Apoi, ducesa de Sussex a fost la CommonsWealth Day, unde a strălucit într-o ținută de 21.000 de euro, semnată de Victoria Beckham. În schimb, Kate Middleton a ales să recicleze o ținută din 2014. Este vorba despre o rochie Catherine Walker, de culoare roșu vibrant. 

kate-middleton.jpg

Kate Middleton, la Webminster Abbey
Kate Middleton a reciclat una dintre ținutele ei preferate
Foto: Getty

 

Citește și

Meghan Markle a purtat haine de peste un milion de euro în 2018. Cele mai spectaculoase ținute

Meghan Markle urmează o dietă pe bază de plante, deşi e însărcinată

 

Loading...