Meghan Markle și Kate Middleton s-au evitat în public. Ce secret ascunde soția lui Harry?

Ultima actualizare:
Kate Middleton și prințul William, zâmbitori în loja regală
Kate Middleton și prințul William, zâmbitori în loja regală

Familia Regală Britanică a participat, sâmbătă, la Festival of Remembrance Service, la Royal Albert Hall. Au fost prezenți Harry și Meghan, William și Kate, dar și Charles și Camilla, alături d eregina Elisabeta a II-a. așa cum era de așteptat, Meghan și Kate s-au evitat pe parcursul evenimentului, iar soția lui Harry a făcut câteva gesturi care au alimentat zvonurile că ar fi însărcinată a doua oară.

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ceremoniile de sâmbătă, pentru a vedea care este, de fapt, atmosfera în sânul familiei regale, după atâtea gesturi și declarații controversate. Ei bine, Harry și Meghan de-o parte, William și Kate de cealaltă parte n-au pozat împreună și nici nu au stat unii lângă alții în lojele regale, dar au împărțit cu generozitate zâmbete în stânga și-n dreapta.

Parte din ceremoniile dedicate zilei de 11 noiembrie, Festival of Remembrance Service s-a ținut în prezența reginei, cu scopul de a aduce un omagiu victimelor războiului.

Meghan și Kate au ales amândouă ținute negre, sobre, cu celebrele flori de mac roșu în piept. Foarte zâmbitoare, Kate a optat pentru o rochie cu decolteu bărcuță, iar pe cap a purtat o coroniță simplă, neagră.

Meghan Markle a fost surprinsă de mai multe ori cu mâna pe burtică
Meghan Markle a fost surprinsă de mai multe ori cu mâna pe burtică

Meghan a ales o rochie din jacquard cu rever și nasturi în partea de sus, încinsă în talie cu o centură din același material. Ducesa de Sussex a fost surprinsă de fotoreporteri de mai multe ori cu mâna pe abdomen, ceea ce a alimentat zvonurile că Meghan și Harry se pregătesc pentru a deveni părinți a doua oară.


    Meghan Markle a fost surprinsă de mai multe ori cu mâna pe burticăfoto: Profimedia
Meghan Markle a fost surprinsă de mai multe ori cu mâna pe burticăfoto: Profimedia

Cei doi n-au ascuns niciodată faptul că-și mai doresc un copil și, cum confirmarea primei sarcini a venit și ea destul de târziu, n-ar fi exclus ca în următoarele săptămâni să primim vești oficiale despre un nou bebeluș regal.

Meghan și Harry au recunoscut că fac față cu greu presiunii

Meghan și Harry au acordat recent un interviu emoționant în care au recunoscut că fac față cu greu presiunii de a fi mereu în centrul atenției. Mai mult, ducesa a povestit că a fost avertizată de prietenii ei din Marea Britanie că relaţia cu Harry îi va distruge viaţa. Meghan a recunoscut că face eforturi pentru a fi fericită şi a avea o viaţă plină, pentru că nu crede că este suficient să încerce să evite presiunea imensă la care e supusă. 

Harry a recunoscut și el că lucrurile nu stau chiar pe roze între el și fratele său, William, lucru pe care toată lumea l-a bănuit în momentul în care ducii de Sussex au anunțat că se mută din Palatul Kensington și apoi au decis să meragă separat cu acțiunile lor caritabile.

Citește și:

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

Kate a eclipsat-o pe Meghan! Ducesa de Cambridge a fost superbă într-o rochie roz şi a atras toate privirile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net