Meghan Markle și prințul Harry au sărbătorit 2 ani de căsătorie ca vedetele de la Hollywood. Cocktail-urile Margarita nu au lipsit

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry, în ziua nunţii
Meghan Markle şi prinţul Harry, în ziua nunţii

Prinţul Harry, în vârstă de 35 de ani, şi soţia acestuia, Meghan Markle, de 38 de ani, s-au retras official în luna aprilie din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii și s-au mutat mai aproape de mama ducesei de Cambridge, în Statele Unite ale Americii. Harry și Meghan au sărbătorit doi ani de mariaj în intimitatea locuinței pe care se zvonește că ar dori să o cumpere. Biograful Omis Scobie, unul dintre cei care a contribuit la scirerea cărții biografice a ducilor de Sussex a dezvăluit, pentru Daily Mail cum a decurs petrecerea!

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit împlinirea a doi ani de mariaj mâncând preparate mexicane pe care le-au stropit din belșug cu cocktail-uri Margarita, semn că s-au adaptat nu doar la viața zgomotoasă din Los Angeles, ci și la preferințele culinare ale locuitorilor, dezvăluie biograful Omid Scobie, potrivit dailymail.co.uk.Harry și Meghan, despre care se zvonește că sunt izolați în vila actorului Tyler Perry din Hollywood alături de micuțul Archie, au avut parte de o sărbătoare restrânsă și au profitat de ziua liberă pentru a telefona familiei și prietenilior cu ajutorul aplicației Zoom.

Jurnalistul Omid Scobie, unul dintre cei care a contribuit la scrierea biografiei ducilor de Sussex, care va apărea undeva în cursul lunii august, a dezvăluit că perechea și-a adus aminte cu drag despre cât de frumoasă și de specială a fost ziua nunții lor. Tot el a susținut că Meghan și Harry au decis să profite de puținul timp liber avut pentru a lua legătura cu familia și prietenii. 

Meghan Markle şi prinţul Harry au părăsit oficial Casa Regală pe 1 aprilie
Meghan Markle şi prinţul Harry au părăsit oficial Casa Regală pe 1 aprilie

Meghan Markle speră ca biografia să îi reconsolideze imaginea grav afectată 

Meghan dorește ca biografia sa și a prințului Harry să fie publicată cât mai repede în speranța că amănuntele dezvăluite în carte vor face drepate și vor reuși să o pună într-o lumină pozitivă, după ce a fost asaltată mediatic chiar de la începutul relației cu Harry. Ducesa speră că detaliile din biografie îi vor face pe critici să înțeleagă care au fost adevăratele motive care au împins-o să părăsească Casa Regală. Biografia, care se va numi "Finding freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family" şi va purta semnăturile jurnaliştilor Omid Scobie şi Carolyn Durand urmează să fie lansată, la nivel mondial, pe 11 august. 


    Meghan Markle şi prinţul Harry au părăsit oficial Casa Regală pe 1 aprilie Foto Gettyimages
Meghan Markle şi prinţul Harry au părăsit oficial Casa Regală pe 1 aprilie Foto Gettyimages

Prinţul Harry şi Meghan Markle au lansat o nouă fundaţie 

Prințul Harry și Meghan Markle sunt extrem de ocupați întrucât lucrează intens la noua lor fundație, creată pentru a înlocui celebrul brand Sussex Royal. Cei doi au dezvăluit care este numele fundației lor și au explicat originea denumirii acesteia. "Înainte de SussexRoyal, am avut ideea de "archè", un cuvânt grecesc care înseamnă "sursa acţiunii", a declarat cuplul pentru a explica sursa noului lor nume. "Acest concept ne-a plăcut (...) şi a devenit şi o sursă de inspiraţie pentru prenumele fiului nostru", au mărturisit ei. Conform The Telegraph, ducii de Sussex intenționează să lanseze și o platformă online care să ofere material educativ şi de formare" prin intermediul filmelor, podcasturilor şi cărţilor. 

Citește și 

Meghan Markle și prințul Harry și-au lansat propria fundație! Cum a contribuit Archie la numele organizației

Meghan Markle vrea să îşi facă dreptate cu orice preţ! Biografia ducesei va scoate la lumină detalii cutremurătoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net