Meghan Markle și prințul Harry îi eclipsează pe ceilalți membri ai Casei Regale! Iată cum

Ultima actualizare:

    Meghan Markle și prințul Harry se bucură de mai multă simpatie decât ducele și ducesa de Cambridge Foto: GettyImages
Meghan Markle și prințul Harry se bucură de mai multă simpatie decât ducele și ducesa de Cambridge Foto: GettyImages

Meghan Markle și prințul Harry se află în atenția tuturor și nu doar pentru faptul că ducesa de Sussex urmează să devină mamă, ci și din cauza faptului că nu se tem să încalce din când în când eticheta și rigiditatea pe care eticheta regală le impun. O expertă în protocolul Casei Regale a Marii Britanii a analizat motivele pentru care Meghan și Harry riscă să îi eclipseze pe ceilalți membri ai familiei. Iată cum explică Katie Nicholl popularitatea de care se bucură cei doi soți.

Katie Nicholl este unul dintre biografii Casei Regale a Marii Britanii și cunoaște amănunte despre fiecare dintre membrii familiei. Ea susține că popularitatea de care se bucură Meghan Markle și prințul Harry este cea căreia prințesa Diana cu greu a putut să îi facă față în timpul în care era soția prințului Charles. Aceasta afirmă că cei doi soți se află în atenția presei mult mai mult decât Kate Middleton și prințul Harry, lucurul acesta fiind evident printr-o simplă analiza a spațiului alocat știrilor despre cele două cupluri în coloanelor ziarelor din Marea Britanie. 

Kate Middleton și prințul William
Kate Middleton și prințul William

Experta susține că, începând cu fastuoasa nuntă regală care a avut loc anul trecut în luna mai 2019, Meghan și prințul Harry și-au câștigat un loc special în inimile britanicilor. "Este suficient să ne aducem aminte de fenomenul Diana și de impactul negativ pe care l-a avut faptul că ea și-a eclipsat soțul, pe prințul Charles, asupra familiei regale. Deja numele lui Harry și al lui Meghan apare mai des în reviste decât cel al ducilor de Cambridge. În plus ei sunt cei care vor zdruncina tradițiile din rădăcină, au idei neconvenționale. În plus, vor să angajeze o bonă americană care să îi ajute la creșterea copilului lor. Asta va reprezenta o lovitură adusă tradițiilor", a explicat Katie Nicholl, pentru publicația The Sun. 

Prințul Harry și Meghan Markle, un cuplu rebel

Meghan a şocat lumea când Palatul Kensington a confirmat sarcina sa, deoarece, la acea vreme, ea şi prinţul Harry se aflau în a doua zi a primului lor turneu în postură de cuplu căsătorit. Meghan şi Harry au consultat doctorii în privinţa călătoriei lor. Turneul în străinătate al unei femei însărcinate reprezintă totuși o încălcare a tradiţiilor regale, potrivit experților în eticheta regală.

Mai mult decât atât, spre deosebire de alte membre ale familiei regale, Meghan Markle a spus unei admiratoare că trebuie să nască în aprilie, în timpul unei vizite la Birkenhead, în ianuarie. Kate Middleton, şi alte femei din casa regală nu au vorbit nciodată despre când aveau să se nască copiii lor. Înainte ca Meghan să spună că va naşte în aprilie, oficial se anunţase doar că bebeluşul Sussex va veni pe lume la primăvară. Se pare totuși că primul copil al ducilor de Sussex se lasă așteptat, iar prințul Harry a fost nevoit să își anuleze o vizită în Olanda pentru a fi alături de Meghan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net