Michelle Obama, cea care în câteva zile își va lua adio de la "funcția" de Prima Doamnă, pe care a ocupat-o în ultimii opt ani, a împlinit marți, 17 ianuarie, 53 de ani.


Chiar dacă ochii întregii planete sunt îndreptați spre plecarea familiei Obama de la Casa Albă și instalarea constroversatului Donald Trump în fotoliul liderului lumii libere, Michelle, soția lui Barack, și-a primit partea de recunoștință în ziua în care a împlinit 53 de ani. Și nu doar din partea multor admiratori din America sau din restul lumii, ci și din partea soțului său.

Barack Obama și-a exprimat dragostea în mod public, prin intermediul unui mesaj pe Twitter: "Pentru fata din South Side (o parte din Chicago n.r.), care a luat în primire un rol pe care nu l-a cerut și pe care l-a făcut al ei: La mulți ani, Michelle. Te iubesc". Mesajul a fost însoțit de o fotografie care îi caracterizează pe soții Obama: îmbrăcați eleganți, cei doi sunt degajați, în timp ce stau în spatele unei mașini de golf care i-a dus la festivitățile de la învestirea din 2009.

michelle.jpg

michelle barack obama
La mulți ani, Michelle Obama!
Foto: Twitter

 

Și la discursul de adio ținut de Barack Obama în Chicago, cel de-al 44-lea președinte american a ținut să-i închine o odă parteneri sale de viață. Și-a exprimat dragostea față de Michelle, pe care a lăudat-o și căreia i-a mulțumit pentru sprijin și iubire, nu fără a vărsa câteva lacrimi. "În ultimii 25 de ani, nu ai fost doar soția mea și mama copiilor mei, ci ai fost și cea mai bună prietenă a mea. Ai luat în primire un rol pe care nu l-ai cerut și ți l-ai asumat cu grație, cu stil, cu umor. Ai făcut din Casa Albă un loc care le aparține tuturor, iar noua generație țintește mai sus pentru că te are pe tine ca model. M-ai făcut mândru și ai făcut întreaga țară mândră."

 

 

Loading...