Ministrul francez al Culturii, infectat cu coronavirus! Frank Riester prezintă simptome și a fost testat pozitiv

Ultima actualizare:

    Franck Riester a fost diagnosticat cu noul coronavirusFoto: AFP
Franck Riester a fost diagnosticat cu noul coronavirusFoto: AFP

Anunț șocant în Franța! Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut luni (9 martie) de cabinetul său. Politicianul se află în stare bună și este momentan la domiciliul său din Paris.

„Ministrul a fost testat, iar rezultatul a ieșit pozitiv”, a anunțat cabinetul său. Franck Riester a prezentat simptomele specifice infecției cu Covid-19, după ce a petrecut mai multe zile săptămâna trecută la Adunarea Națională, acolo unde au fost confirmate deja mai multe cazuri.  Șapte cazuri au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, printre care cinci deputaţi şi doi membri ai personalului, potrivit news.ro. De altfel, alte trei persoane au fost preluate de serviciile de sănătate în vederea testării. Nouă persoane testate au fost diagnosticate negativ. La momentul actual, în Franţa au fost confirmate 1.412 de cazuri, 25 decese şi 66 de bolnavi în stare gravă.

În Iran, mai mulți politicieni infectați cu coronavirus au murit

Și în Iran există cazuri de politicieni infectați cu noul coronavirus. O deputată din Iran, Fatemeh Rahbar (55 de ani), a decedat recent. Abdul Reza Misri, vicepreşedintele Parlamentului din Iran, a anunțat că 23 dintre cei 290 de parlamentari iranieni au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus. Iranul este una dintre țările cele mai afectate de epidemia de Covid-19, cu 237 de decese și 7.161 de cazuri confirmate până acum. 

Șeful armatei italiene, infectat și el cu coronavirus

Autoritățile italiene au luat decizia de a băga întreaga țară în carantină, după ce numărul deceselor a ajuns la 463, aproximativ 2000 dintre ei decedând în ultimele 48 de ore. Numărul cazurilor confirmate a depășit 8.000.

Duminică (8 martie), Generalul Salvatore Farina, şeful Statului Major al Forţelor Terestre italiene, a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Potrivit informațiilor oficiale, acesta se simte bine şi este izolat la domiciliu.

Citește și

Coronavirus România. A fost propusă starea de alertă în țara noastră. Ce presupune măsura

Coronavirus în România. Școlile se închid până în 22 martie! 6 măsuri fără precedent luate de autorități

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net