Miracol! Băiatul de 13 ani a revenit la viaţă după ce părinţii semnaseră să-i doneze organele

Ultima actualizare:

    Băiatul e convins că a fost în RaiFoto: captură video
Băiatul e convins că a fost în RaiFoto: captură video

Un băiat de 13 ani din SUA, aparent în moarte cerebrală, s-a trezit după ce părinţii tocmai semnaseră un act prin care acceptau să-i doneze organele. Asta fiindcă doctorii le spuseseră că va rămâne o legumă.

Trenton McKinley, un adolescent de 13 ani din Alabama, SUA, era în comă de două luni, conectat la aparate. Se rănise grav într-un accident în timp ce se juca în curtea unui prieten. Trenton se urcase în remorca unui vehicul care s-a răsturnat. Prietenul lui, care se afla la volan, a pus o frână şi aşa s-a produs teribilul accident. Băiatul s-a izbit puternic cu capul de betonul din curte. De asemenea, s-a ales cu afecţiuni severe la rinichi. A fost dus de urgenţă la spital. „L-am văzut pe targă cu picioarele atârnate. A fost mort timp de 15 minute”, a mărturisit mama copilului.

Nenorocirea s-a produs în luna martie. Recent, medicii au spus părinţilor că nu mai era nici o speranţă pentru fiul lor. Le-au zis că adolescentul era în moarte cerebrală şi abia putea să respire cu ajutorul aparatelor. De aceea, ei au acceptat să-i doneze organele. Au suferit îngrozitor, dar în cele din urmă au cedat. Cinci copii aşteptau cu disperare oraganele lui Trenton, ca să-şi salveze viaţa. Când să-l decupleze de la aparate, pentru a le preleva, doctorii au constat şocaţi că activitatea lui cerebrală revenise. Curând a ieşit din comă şi şi-a recăpătat cunoştinţa. A început să respire singur şi să vorbească direct în propoziţii. „Nu există altă explicaţie decât Dumnezeu, care a făcut o minune”, au spus doctorii. „Eram pe un câmp, mergeam”, a povestit Trenton, convins că a fost în Rai în tot timpul cât s-a aflat în comă. Băiatul urmează să mai fie supus la nişte operaţii pentru a se reface complet. Până acum i s-au făcut trei intervenţii chirurgicale. A avut numeroase fracturi la nivelul craniului. În plus, este tratat pentru insuficienţă renală . A slăbit 22 de kilograme după accident. Deşi a trecut prin mari suferinţe, băiatul şi-a păstrat simţul umorului. “Cel puţin am scăpat de spălatul vaselor. Mama nu mă mai lasă să fac nimic”, a spus el. Pe reţelele sociale au început să se strângă bani pentru plata tratamentelor lui. S-au adunat deja 3.300 de dolari din 4.000 de dolari, cât sunt necesari.


    Băiatul, împreună cu mama luiFoto: Facebook
Băiatul, împreună cu mama luiFoto: Facebook

    A stat în comă timp de două luniFoto: Facebook
A stat în comă timp de două luniFoto: Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net