Juliana Guerin, un fotomodel brazilian în vârstă de 27 de ani, şi-a văzut moartea cu ochii după ce a fost atacată de doi bărbaţi într-un club. Voluptuoasa blondă a devenit cunoscută în urma participării la concursul Miss Poponeţ în anul 2013.


Tânăra a ajuns faţă-n faţă cu presupuşii ei atacatori, vinerea trecută (12 iunie), la un tribunal din Cuiabá. Juliana susţine că Thiago Mendonça dos Santos şi Caio Padillha au lăsat-o într-o baltă de sânge în luna martie când au bătut-o cu bestialitate în parcarea unui club din Cuiabá.

juliana_guerin.jpg

Juliana Guerin miss poponet
Modelul a pierdut mai multe contracte din cauza chipului ei desfigurat

Avocaţii agresorilor i-au propus modelului să ajungă la înţelegere. Juliana, însă, a prezentat judecătorilor certificatele medicale din care reiese că a căzut victimă celor doi bărbaţi. Ea a punctat faptul că au lăsat-o înconştientă şi că i-au desfigurat chipul în urma bătăii aplicate.

Din această cauză, ea ar fi pierdut contracte importante şi cere despăgubiri de 40.000 de reali pentru daune morale şi materiale. Juliana Guerin este hotărâtă să-i înfrunte pe infractori într-o nouă înfăţişare, programată pentru 19 august.

Loading...