MokaTrans, compania de incredere pentru servicii de curierat Anglia

Ultima actualizare:

In ceea ce priveste serviciile de curierat, gasirea unei firme care sa asigure o livrare sigura si prompta este extrem de importanta. Cu atat mai mult atunci cand vine vorba despre livrarile internationale, catre tari indepartate de Romania. In acest domeniu activeaza un numar destul de mare de companii, astfel incat in momentul in care o alegi pe cea cu care sa colaborezi este indicat sa fii atent la valorile dupa care aceasta se ghideaza si la beneficiile pe care le ofera clientilor.

MokaTrans este o companie de incredere care ofera servicii de curierat Anglia de o calitate inalta, servicii construite cu atentie pe baza exigentelor si nevoilor fiecarui client.

MokaTrans, puntea intre romanii din tara si rudele de pe hotare

Compania MokaTrans, infiintata in anul 2014, are drept scop ajutorul oferit romanilor ramasi in tara si rudelor acestora din Anglia in a pastra o legatura permanent si usoara.

Deoarece de-a lungul anilor precedenti timpul si dimensiunea coletelor au ingreunat procesul trimiterii si primirii coletelor pentru multe persoane, reprezentantii MokaTrans s-au gandit la o metoda mult mai la indemana pentru fiecare client – livrarea door-to-door si preluarea direct de la usa clientului. In acest mod, intreg procesul de trimitere a unui colet s-a usurat simtitor pentru fiecare roman!

Siguranta coletului si modul in care acesta ajunge la destinatie este de asemenea un alt detaliu important care poate face diferenta intre firmele de transporturi. Tocmai de aceea, MokaTrans s-a asigurat ca in echipa companiei sa existe doar persoane cu simt de raspundere si soferi profesionisti care transporta coletele primite ca si cum ar fi unele personale.

Totusi, in cazurile exceptionale in care coletele pot ajunge deteriorate in urma unor diverse accidente, compania deconteaza pachetele respective.

In cazul multor servicii de livrare, costul este dictat de distanta parcursa intre adresa de expeditie si cea de destinatie. Iar pentru o livrare catre Anglia acest cost ar putea fi destul de ridicat. Insa, pentru a asigura servicii nu doar calitative clientilor sai, ci si accesibile MokaTrans stabileste pretul in functie de dimensiunile coletului – inaltime, latime, lungime, precum si greutate.

Pentru a obtine o estimare cat mai exacta a pretului pentru transportarea unuia sau a mai multor colete poti completa formularul de comanda disponibil pe https://mokatrans.ro cu toate datele solicitate.

Orice nelamurire sau intrebare referitoare la modul in care decurge intreg procesul de livrare a coletului catre Anglia – de la preluare, transportare si pana la livrarea propriu-zisa, poate fi adresata reprezentantilor companiei MokaTrans. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor.

Alege si tu sa trimiti rudelor sau cunostintelor un cadou special care sa ajunga rapid si in perfecta siguranta!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net