A muncit fără să ia concediu 13.416 zile. 38 de ani a lucrat între 10 și 12 ore pe zi

Ultima actualizare:

    Un bărbat de 62 de ani a decis să se penzioneze după 38 de ani de muncă neîntreruptăfoto: Shutterstock
Un bărbat de 62 de ani a decis să se penzioneze după 38 de ani de muncă neîntreruptăfoto: Shutterstock

Roy Kharbanda, de 62 de ani, este cel mai cunoscut vânzător din Southampton, Hampshire, Marea Britanie. Şi asta pentru că nu a lipsit de la magazin niciodată în 38 de ani. Acum s-a hotărât să se pensioneze.

Asta da carieră! Roy Kharbanda, de 62 de ani, s-a hotărât în sfârşit să se pensioneze după ce a muncit fără să îşi ia nici o zi liberă timp de 38 de ani. Doar duminicile îşi permitea să muncească doar 10 ore, în rest stătea în spatele tejghelei câte 12 ore în fiecare zi. ”Din 1982, de când am cumpărat magazinul, eu am muncit şi soţia mea Shashi a stat acasă să le crească pe cele trei fiice ale noastre. Vacanţele mi se par pierdere de vreme şi nu mi-am luat liber nici măcar atunci când venea Crăciunul. Toţi clienţii noştri din cartier ştiau că mă pot găsi aici inclusiv în zilele libere legale, când celelalte magazine erau închise”, a explicat pentru The Sun vânzătorul.

Fiicele lui nu vor la magazin

Roy şi Shashi şi-au dedicat viaţa celor trei fiice ale lor, plătind 13.000 de lire sterline pe an pentru a le ţine pe fiecare la un liceu privat de prestigiu. Şi investiţia lor a dat roade: Mira, 34 de ani, a devenit specialist în ingineria genetică, Natasha, de 33 de ani, a devenit inginer, şi Justine, de 29 de ani este avocat la Microsoft. Nici una dintre ele nu vrea să îi ia locul lui Roy în spatele tejghelei. Aşa că bătrânul care a muncit fix 13.416 zile fără oprire a fost nevoit să predea frâiele afacerii unei nepoate. Roy şi Shashi (59 de ani) s-au căsătorit în 1981, în localitatea lor natală din regiunea Punjab, India. Un an mai târziu veneau în Southampton, Hampshire, Marea Britanie, şi îşi cumpărau un magazin într-un cartier liniştit. După o căsnicie de 39 de ani, cei doi îşi planifică acum primul lor concediu împreună. Însă nu vor pleca din Regatul Unit pentru că se tem să nu se îmbolnăvească de COVID-19.

Vezi AICI cum arată neobositul Roy

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net