Nouă morți și 18 răniți într-un conflict armat între motocicliști VIDEO

Ultima actualizare:

    Polițiștii au declarat că în conflict au fost implicate cel puțin trei grupări diferite de motocicliștiFoto: Captură video
Polițiștii au declarat că în conflict au fost implicate cel puțin trei grupări diferite de motocicliștiFoto: Captură video

Trei grupări rivale de motocicliști au pornit un scandal la restaurantul Twin Peaks Sports Bar and Grill din Waco, Texas, iar nouă persoane au decedat și 18 au fost rănite în urma schimbului de focuri.

Autoritățile au fost trimise la locul faptei înainte de a se produce incidentul, întrucât polițiștii au anticipat apariția unui conflict, informează Mediafax.

Au fost cel puțin trei grupări rivale aici în această dimineață (duminică, n.r.). Cât timp se aflau aici, am trimis ofițeri la fața locului. Ne așteptam la probleme”, a declarat sergentul W. Patrick Swanton, unul dintre purtătorii de cuvânt ai poliției din Waco.

Motocicliștii au recurs la cuțite, lanțuri și chiar arme de foc în timpul conflictului. Aceștia au deschis focul unul asupra altora și asupra polițiștilo, dar nici un organ al poliției nu a fost rănit. Clienții care au luat parte la ceartă au fost înspăimântați și au fugit să se ascundă în camera frigorifică a restaurantului. Din fericire, nici un client din afara grupurilor de motocicliști nu a fost rănit în urma schimbului de focuri.

Opt dintre motocicliștii care au luat parte la conflict au fost uciși la fața locului, o persoană a decedat la spital, iar în total, 18 persoane au fost rănite.

În experiența mea de aproape 35 de ani, aceasta este cea mai violentă și înfiorătoare scenă cu care am avut de-a face”, a spus Swanton.

Polițiștii îi acuză pe reprezentanții restaurantului că nu au încercat să intervină nici acum, dar nici în cazuri similare din trecut, și că a refuzat să dezvăluie numele grupărilor de motocicliști implicate în ceartă.

Suntem frustrați? Desigur. Pentru că noi credem că restaurantul ar fi putt face mai mult pentru a împiedica acest lucru”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net