Nu are mâini, dar e cel mai bun din lume la tatuaje

Ultima actualizare:

    Brian Tagalog s-a născut fără membre superioare,  dar asta nu l-a împiedicat să devină un artist recunoscut pe plan mondial
Brian Tagalog s-a născut fără membre superioare, dar asta nu l-a împiedicat să devină un artist recunoscut pe plan mondial

Brian Tagalog, hawaiianul de 27 de ani, a intrat în cărţile de istorie. E singurul artist tatuator fără mâini din lume. Succesul lui este incredibil, iar pe lista de aşteptare sunt clienţi care vor fi coloraţi pe piele abia în 2020.

Brian Tagalog s-a născut în Honolulu, Hawaii. Când l-a adus pe lume, mama lui, Angie, a leşinat. „Când l-am născut m-am şocat. Timp de un an am plâns în fiecare zi. Şi acum mai plâng de mila lui, dar nu l-am ascuns niciodată în casă, ba mai mult l-am încurajat să se integreze în societate”, a declarat Angie Tagalog. Când Bian avea 4 ani, familia s-a mutat în Tucson, Arizona, SUA. A învăţat la liceul Sunnyside şi apoi la Universitatea Arizona. Din clasa I a fost pasionat de desen şi făcea adevărate capodopere cu picioarele.

simeon stalpnicul png

A dezvoltat o dexteritate incredibilă, şi din prima bursă la facultate, şi-a cumpărat un „pistol de tatuat”. Şi-a şocat colegii când s-a tatuat singur pe gambă, desenând cu o precizie matematică portretul mamei lui. „M-am născut fără mâini, dar asta nu m-a oprit să îmi îndeplinesc visul. Am deschis salonul «Tattoo by Foot», care este unic în lume. Aici, tatuajele se fac numai cu picioarele”, a glumit el. În timp ce tatuează, Brian îşi pune nişte şosete cu degete. Cu stângul şterge sângele sau cerneala de pe piele, iar cu piciorul drept trasează contururile. „Mie nu îmi tremură niciodată mâna când desenez... eu nu am mâini”, a declarat tânărul de 27 de ani. De 11 ani, Brian are licenţă de funcţionare şi de trei ani încoace a deschis o şcoală de artişti tatuatori pentru copiii cu dizabilităţi. El a reuşit să strângă o avere de peste un milion de dolari, dar foloseşte banii pentru a-i ajuta pe copiii care suferă de handicap locomotor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net