O tânără de 21 de ani care călătorea din Marea Britanie spre Tenerife a fost umilită de echipajul unei aeronave Thomas Cook Airlines. Motivul? Femeia nu era îmbrăcată potrivit, acest lucru fiind „motiv de ofensă”.


Tânăra era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un crop top. Echipajul avionului a considerat că ținuta este prea sumară și a amenințat-o că o dă jos din avion.

„Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion”, a scris Emily O'Connor pe Twitter. Tânăra i-a întrebat pe ceilalți pasageri dacă se simt ofensați de hainele ei, însă nu a primit niciun răspuns.

femeie-data-jos-din-avion.jpg

O femeie a fost amenințată că va fi dată jos din avion din cauză că este sumar îmbrăcată
Așa era îmbrăcată Emily
Foto: Twitter

 

Explicația companiei aeriene cu privire la incident

Echipajul i-a spus să pună o geacă pe ea și a amenințat-o că dacă nu se îmbracă, va fi dată jos din avion. După ce experiența femeii a ajuns în presă, compania Thomas Cook a contactat-o pentru a-și cere scuze.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O’Connor. Este evident că am fi putut acționa mai bine în această situație. La fel ca alte companii aeriene, avem o politică în ceea ce privește ținutele purtate de pasageri. Aceasta se aplică în mod egal bărbaților și femeilor de toate vârstele, fără discriminare. Echipajele noastre au sarcina de a implementa aceasta politică și fac și greșeli”, se arată într-un comunicat al Thomas Cook, potrivit Digi24.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: