Nu au primit-o în avion pentru că era prea dezbrăcată: „Pune ceva pe tine sau ieși!”

Ultima actualizare:
Așa era îmbrăcată Emily
Așa era îmbrăcată Emily

O tânără de 21 de ani care călătorea din Marea Britanie spre Tenerife a fost umilită de echipajul unei aeronave Thomas Cook Airlines. Motivul? Femeia nu era îmbrăcată potrivit, acest lucru fiind „motiv de ofensă”.

Tânăra era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un crop top. Echipajul avionului a considerat că ținuta este prea sumară și a amenințat-o că o dă jos din avion.

„Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion”, a scris Emily O'Connor pe Twitter. Tânăra i-a întrebat pe ceilalți pasageri dacă se simt ofensați de hainele ei, însă nu a primit niciun răspuns.


    Așa era îmbrăcată EmilyFoto: Twitter
Așa era îmbrăcată EmilyFoto: Twitter

Explicația companiei aeriene cu privire la incident

Echipajul i-a spus să pună o geacă pe ea și a amenințat-o că dacă nu se îmbracă, va fi dată jos din avion. După ce experiența femeii a ajuns în presă, compania Thomas Cook a contactat-o pentru a-și cere scuze.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O’Connor. Este evident că am fi putut acționa mai bine în această situație. La fel ca alte companii aeriene, avem o politică în ceea ce privește ținutele purtate de pasageri. Aceasta se aplică în mod egal bărbaților și femeilor de toate vârstele, fără discriminare. Echipajele noastre au sarcina de a implementa aceasta politică și fac și greșeli”, se arată într-un comunicat al Thomas Cook, potrivit Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net