Operaţiile estetice pot sterge câţiva ani de pe chip, dar în acelaşi timp, dacă sunt utilizate în exces, pot transforma faţa celui care visează la o frumuseţe de revistă într-o figură lipsită de expresie. Cea mai în vârstă dintre femeile care aspiră să arăte precum păpuşa Barbie, o britanică care va împlini 50 de ani în curând, nu se gândeşte la riscuri şi este pregătită să se opereze pentru a 106-a oară pentru a atinge idealul de frumuseţe la care visează.


Rachel Evans, în vârstă de 49 de ani, este o britanică din South London care a cheltuit aproape 32.000 de lire sterline pe diferite proceduri cosmetice şi intervenţii estetice pentru a deveni cea mai în vârstă dintre păpuşile Barbie reale. Pe 13 mai britanica a scos din buzunat 500 de lire sterline pentru a-şi netezi ridurile a treia oară consecutiv întrucât vrea să evite cu oric epreţ orice semn de îmbătrânire. Rachel a trecut prin 105 proceduri mai mult sau mai puţin invazive pentru a se asigura că va arăta "ca la 30 de ani atunci când va împlini 50". Mai mult decât atât, ea s-a programat deja pentru alte 7 intervenţii prin care va trece înainte de marele eveniment pentru care se pregăteşte atât de intens: împlinirea unei jumătăţi de secol de existenţă.

rachel-evans

rachel evans
Rachel Evans a trecut prin 105 de intervenţii chirugicale, dar nu vrea să se oprească aici
Foto: Arhivă personală

Racel, mama unei fetiţe, susţine că nu se va opri vreodată din a apela la medici pentru a-şi perfecţiona look-ul de păpuşă Barbie. Reprezintă un stil de viaţă pentru mine şi fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a opri îmbătrânirea. Operaţiile sunt o necesitate, a declarat femeia pentru dailymail.co.uk.

"Vreau să devin cea mai plastifiată femeie din lume până la momentul în care voi împlini 50 de ani, aşa că sunt foarte strictă cu programarea intervenţiilor chorugicale. Voi demonstra că se poate îmbătrâni în sens invers şi că vârsta de 50 de ani este de fapt un nou 30. Prin lifting-urile pe care le fac mă asigur de sta", a completat aceasta.

rachel-evans

rachel-evans
Rachel Evans a cheltuit peste 32.000 de lire sterline pentru a se apropia de aspectul de păpuşă Barbie pe care şi-l doreşte
Foto: Arhivă personală

Rachel este mândră de faptul că a dezvoltat toleranţă la durere şi a povestit cum a mers la muncă chiar a doua zi după ce a suferit o intervenţie minoră la nivelul feţei, care necesita totuşi o anumită perioadă de recuperare postoperatorie. Britanica a mărturisit că şi-a mascat vânătăile cauzate de operaţie cu ajutorului fondului de ten şi s-a comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ea a explicat care este motivul pentru care îşi modifică atât de mult chipul prin diferit eproceduri. "Nu există exerciţii de gimanstică pentru muşchii faciali, aşadar trebuie să rezolv problema prin operaţii, pielea va fi întinsă, iar ridurile de expresie şterse. Am un corp ca de adolescentă, un abdoment tare ca piatra şi îmi doresc ca faţa mea să se potrivească perfect cu modul în care arată trupul. Ridurile nu se asortează deloc cu un corp bine tonifiat, nici în cazul femeilor, dar nici în cel al bărbaţilor", a concluzionat britanica.

Loading...