O nouă carte biografică are potențialul de a crea agitație în interiorul Casei Regale a Marii Britanii. Sciitorul Robert Lacey redactează o biografie a fraților Harry și William, iar conținutul acesteia este cât se poate de controversat, după cum mărturiseste autorul. Britanicul a vorbit despre cartea sa, dar și despre faptul că legătura dintre Harry și William este una devenită fragilă în timp.


Cartea britanicului se numește "Battle of Brothers" și analizează, în detaliu și fără a ocoli subiectul, legătura dintre William și Harry care, potrivit autorului, a devenit din ce în ce mai fragilă odată cu trecerea timpului. "Atunci când am început să cercetez așa-zisă dispută dintre Harry și William nu am vrut să cred că este ceva real, ci doar o temă născocită de ziarele de tabloid. Din păcate, neînțelegerea dintre ei există și este mai puternică decât ar putea crede oricine. Dacă divergențele dintre ei nu vor fi rezolvate în timp util, ar putea avea un impact dezastruos pentru monarhie, la fel de mare precum cel al morții prințesei Diana. Din păcate, palatul nu acordă atenție acestui lucru și nu face acțiuni în acest sens", menționează autorul, potrivit dailymail.co.uk. 

meghan-markle-prince-harry_0_0.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry au părăsit oficial Casa Regală a Marii Britanii pe 1 aprilie 2020, însă speculațiile nu au încetat
Sursă foto: Gettyimages

Autorul susține că alegerea cuvântului bătălie pentru titlul cărții nu simbolizează doar neînțelegerea dintre cei doi frați, ci și duelul dintre ceea ce ei reprezintă. William, datoria, iar Harry reinventarea, spargerea normelor după care a funcționat atât de multă vreme Casa Regală a Marii Britanii. 

Prințul Philip, dezamăgit profund de Meghan Markle

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a (94 de ani), este foarte supărat pe Meghan Markle (39 de ani). El este ”foarte dezamăgit” de faptul că Meghan Markle nu a putut să renunțe la cariera ei cum a făcut el atunci când Regina a urcat pe tron în 1952. Vorbind pentru Sky News, biograful regal Ingrid Seward a explicat: ”Cred că e foarte, foarte dezamăgit fiindcă se gândește că el a renunțat la cariera navală pentru a o susține pe Regină și a ajuta monarhia. Și de ce Meghan nu a putut renunța la cariera de actriță pentru a-și sprijini soțul și monarhia?”, s-ar întreba acesta conform biografului. 

 
 
Loading...