Ducesa de Cambridge este adesea dată drept exemplu atunci când vine vorba de stilul vestimentar și pe bună dreptate! Kate Middleton reușește să transforme orice ieșire într-o demonstrație de rafinament, atrăgând privirile asupra sa fără să încalce codul de etichetă impus pentru orice membru important al familiei regale britanice.


Mai mult decât atât, pe lângă hainele elegante și alese cu bun gust pe care soția Prințului William le poartă, aceasta știe să accesorizeze orice ținută și cu zâmbetul său larg, notă ce aduce un plus oricărui outfit purtat de aceasta.

gettyimages-1174678152.jpg

Ducesa de Cambridge, mereu elegantă și bine îmbrăcată
Foto: Getty

Kate Middleton, elegantă cu geantă Chanel de 3000 de lire

Pe lângă zâmbetul rău radiant însă, pentru o vizită la Muzeul Natural de Istorie, Kate Middleton a ales să mai adauge un accesoriu important: o geantă de mână Chanel, care i-a completat perfect acesteia ținuta. Cârcotașii vor comenta, bineînțeles, pe seama prețului accesoriului semnat de celebra casă de modă, care se ridică până la 3000 de lire. 

gettyimages-1179970841.jpg

Kate și-a accesorizat ținuta cu o geantă Chanel
Foto: Getty

Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani și mama a trei copiii, reușește să arate impecabil în ținutele alese și datorită siluetei sale de invidiat. Pentru evenimentul menționat anterior, soția Prințului William a optat pentru un look lejer dar elegant, format dintr-o pereche de pantaloni evazați, kaki (130 de lire) asortați cu o bluză mulată pe corp și cu guler, grena. Întreg outfitul a fost completat cu o pereche de pantofi cu toc nu foarte înalt, de aceeași culoare cu bluza, al căror preț este în jur de 353 de lire, și cu geanta Chanel în tonuri asemănătoare.

foto_profimedia_2.jpg

Foto: Profimedia

Vizita Ducesei de Cambridge la Muzeul Natural de Istorie din Londra, al cărei ambasador este, a avut ca scop vizitarea unui centru pentru biodiversitate, cu scopul de a putea observa cum se dorește prezervarea și protejarea faunei sălbatice din Marea Britanie, potrivit Dailymail. 

 

 

 

 

Loading...