Sinucidere șocantă! O tânără de 19 ani din Marea Britanie a murit după ce s-a aruncat dintr-un avion model Cessna, de la 1500 de metri înălțime, deasupra Madagascarului. Alana Cutland, studentă la Universitatea Cambridge, ar fi forțat ușa avionului. Pilotul, dar și o prietenă a studentei au încercat să o salveze în zadar.


Alana Cutland se întorcea acasă de la un internship în Madagascar, acolo unde a studiat o specie rară de raci. Ar fi trebuit să stea acolo șase săptămâni, dar după opt zile a fost nevoită să se întoarcă acasă, după ce s-a certat cu părinții. Ea și-a plătit singură călătoria. Autoritățile susțin că Alana Cutland suferea de halucinații din cauza unor medicamente pe care le lua, relatează stirileprotv.ro.

„Alana s-a aruncat intenționat!”

„După 10 minute de zbor, Alana și-a scos centura și a deblocat ușa avionului, încercând să iasă. Prietena ei care se afla în avion a încercat să o țină timp de 5 minute, însă într-un final a obosit și nu a mai putut să o oprească. Apoi, Alana s-a aruncat intenționat de la aproape 1500 de metri. Ea a căzut într-o zonă izolată de junglă”, au precizat polițiștii. Familia tinerei este în stare de șoc: „Fata noastră era o fată veselă și independentă, iar toată lumea din jurul ei o iubea și o admira. Suntem foarte afectați de moartea fiicei noastre care lumina fiecare loc în care se afla și făcea oamenii fericiți numai prin faptul că era acolo”. Nimeni nu își explică gestul extrem la care a recurs Alana Cutland.

„,Toată facultatea este în șoc după această veste. În cei doi ani petrecuți aici, ea a avut o mare contribuție în multe aspecte”, a declarat un profesor al Alanei.

 

Citește și

Și-a transmis live sinuciderea! Detalii înfiorătoare

O fetiță de 11 ani s-a sinucis din cauza unor fotografii de pe Instagram! Mama ei este disperată

 

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...
Citeste tot despre: