Ceea ce se dorea a fi un protest pașnic în Turcia, era să se transforme într-o tragedie după ce un cetățean turc, din cauza unui moment de neatenție, și-ar fi putut pierde viața.


Protestatarul turc aproape că s-a sinucis după ce și-a atârnat un ștreang în jurul gâtului. Scena a fost filmată și după cum se vede în materialul video, bărbatul încerca să citească de pe o bucată de carton nemulțumirile sale, în timp ce ștreangul era legat de craca unui copac, informează Daily Mail.

Aparent, sfoara pare inofensivă și că singurul rol este doar unul de a crea o anumită imagine.

Într-o secundă însă, picioarele sale par să alunece de pe scaunul de plastic, rămânând atârnat în ștreang. Dacă nu l-ar fi prins cei din jur să-l ridice, bărbatul ar fi murit prin sufocare.

Chiar și așa, atmosfera pare destul de ciudată - oamenii care s-au adunat nu par prea agitați de ceea ce văd, nici chiar atunci când atunci când se putea întâmpla o tragedie. În imaginile filmate se poate vedea cum unul dintre privitori stătea calm și făcea fotografii, în timp ce un altul continuă să fumeze liniștit în timp ce dă o mână de ajutor protestatarului aflat pe punctul de a se sufoca.

Loading...