A povestit în timp real cum e violată. Amănunte cutremurătoare

Ultima actualizare:

    Amber a povestit cum a fost violată imediat după ce s-a întâmplatFoto: Arhiva personală
Amber a povestit cum a fost violată imediat după ce s-a întâmplatFoto: Arhiva personală

O femeie a povestit pe internet cum a fost violată într-un duş de un bărbat. Amber Amour, care locuieşte în New York, a scris mai multe mesaje pe un site de socializare după ce a fost abuzată într-un hostel din Africa de Sud. Totul a fost făcut în timp real, pe măsură ce evenimentele au avut loc, din dorinţa lui Amber de a încuraja alte victime ale violului să vorbească despre experienţele lor.

Amber, în vârstă de 27 de ani, a publicat o imagine cu ea imediat după viol. În fotografie, ea se află pe podeaua băii, cu lacrimi pe faţă. Femeia a scris şi un mesaj în care descrie tot ce s-a întâmplat cu lux de amănunte.  

Amber a fost de acord să facă un duş cu un amic după ce a fost bolnavă timp de două zile şi avea nevoie de un duş fierbinte, iar la hostelul ei nu avea apă caldă. Atunci, spune ea, acesta a forţat-o în genunchi, conform independent.co.uk. 

"I-am spus să se oprească, dar el a devenit şi mai violent. Am început să plâng", a spus Amber. Ea a mai povestit că a fost violată şi a leşinat. După câteva minute, şi-a revenit, iar bărbatul a realizat că e trează şi a abuzat-o din nou. "M-a ridicat şi şi-a băgat penisul în vaginul meu. Apoi a încercat să mă violeze anal. Atunci am leşinat. Când mi-am revenit, l-am văzut cum încerca să fugă. S-a întors însă şi m-a violat din nou".

Amber se afla în Africa de Sub pentru a promova o campanie împotriva violului. După incident, ea a povestit că a simţit "ruşine, dezgust, suferinţă" şi că s-a simţit neajutorată. 

"Sunt aici, singură, iar orice urmă de ADN a fost distrusă de apă. Poliţia va da ochii peste cap când o să mă duc să depun plângere. Mă simt oribil", a scris ea pe Instagram. 

Ea a mai publicat două imagini, dintre care una cu ea în spital, când i se făceau analizele pentru a vedea dacă a fost sau nu abuzată sexual. "E greu să ai deaface cu poliţişti după. Ultimul lucru de care am chef acum e să stau la analize, cu toate chestiile astea din metal în părţile mele intime", a mai scris Amber. 

Amber a publicat şi o imagine de pe patul de spital
Amber a publicat şi o imagine de pe patul de spital

Tânăra a explicat de ce a ales să povestească totul în timp real. "Am ştiut imediat că nu pot ţine secretul. Am pus o fotografie şi am scris un mesaj despre cele întâmplate. A fost ceva intuitiv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net