Prințul Charles a ieșit din autoizolare la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Ultima actualizare:

    Prințul Charles a ieșit din autoizolare la o săptămână după ce a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: Getty Images
Prințul Charles a ieșit din autoizolare la o săptămână după ce a fost confirmat cu noul coronavirusfoto: Getty Images

Prințul Charles (71 de ani) a ieșit din autoizolare la o săptămână după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Moștenitorul tronului britanic a făcut o formă ”ușoară” a bolii, iar în acest moment starea lui de sănătate este bună, conform purtătorului său de cuvânt.

Prințul Charles a început să se simtă rău la data de 21 martie, în timp ce se afla la reședința sa din Gloucestershire, chiar înainte de o deplasare oficială în Scoția.Soția lui Charles, Camilla, a fost testată și ea, dar rezultatul a fost negativ. În acest moment, Camilla nu manifestă niciun simptom al bolii, dar va rămâne izolată până la sfârșitul săptămânii.

Charles a urmat recomandările autorităților britanice, de a se izola timp de șapte zile de la primele simptome, conform Daily Mail. În ceea ce o privește pe Camilla, recomandarea este de a se izola timp de 14 zile, pentru că acesta este intervalul de timp în care pot apărea simptomele infecției cu noul coronavirus.

Charles și Camilla se află în acest moment la Birkhall, reședința lor de la Balmoral, iar Charles a fost testat lunea trecută.

180 de noi decese în Marea Britanie în ultimele 24 de ore

Cel mai recent bilanț al victimelor noului coronavirus în Marea Britanie le dă speranțe insularilor. Cu 180 de noi decese în ultimele 24 de ore, dintre  care 159 numai în Anglia, 14 în Țara Galilor, 6 în Scoția și unul în Irlanda de Nord, se marchează două zile consecutive de scădere, după ce sâmbătă a fost consemnat cel mai grav bilanț d ela deputul pandemiei, 260 de morți.

Totuși, marți e posibil ca bilanțul deceselor să crească din nou foarte mult, pentru că va fi prima oară câd autoritățile vor lua în considerare și persoanele decedate în afara mediului spitalicesc.

Citește și:

Coronavirus în lume. Marea Britanie închide cafenelele și barurile, Germania ar putea interzice ieșitul din case

Cum a reușit Germania să aibă o rată de mortalitate atât de mică, deși nu a instituit carantină totală! Chiar și experții sunt nedumeriți

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net