Prințul Harry (31 de ani) crede că încă nu există un monument care să onoreze memoria Prințesei Diana, în Regatul Unit al Marii Britanii. El vrea să creeze „ceva care să dureze pentru totdeauna”, pentru a marca 20 de ani de la moartea mamei sale.


William (33 de ani) și Harry speră să realizeze un monument care să onoreze memoria mamei lor, cu ocazia celebrarării a 20 de ani de la moartea Prințesei Inimilor, în august 2017, potrivit Mirror

Într-un interviu acordat revistei HELLO!, Harry a declarat că: „Vrem să ne asigurăm că vom face ceva pentru ca oamenii să își amintească de ea. Cu siguranță nu există încă așa ceva în Regatul Unit al Marii Britanii. Cred că eu, Wiliam și alți oameni suntem de aceeași părere. Trebuie să facem un monument pentru a-i onora memoria. Multă lume încă vorbește despre ea”.

mormant_diana_0.jpg

mormant printesa DIana
Acesta este mormântul Prințesei Diana
Foto: AP

 

Într-un alt interviu, Harry a mărturisit că: „V-am spus că nu am prea multe amintiri cu ea. Să nu uităm, aveam doar 12 ani când a murit. Multe amintiri pe care le am sunt negative, pentru că eram tot timpul pe picior de plecare. Acum că sunt adult, pot să uit de acele emoții negative pe care le aveam când eram copil și mă pot concentra pe ceva care contează cu adevărat”.

Mormântul Prințesei Inimilor este situat pe domeniul Althorp. Și fratele DIanei, Earl Spencer, vrea să reamenajeze monumentul înainte de împlinirea a 20 de ani de la moartea tragică a fostei soții a Prințului Charles. Lady Di și-a pierdut viața într-un accident de mașină la Paris, împreună cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, în august 1997. A fost înmormântată pe domeniul Althorp, aparținând familiei Spencer, pe o insuliță în mijlocul unui lac artificial.

 

Loading...