Relația distantă dintre Prințul Charles și fiii săi s-a manifestat sub diverse forme, de-a lungul anilor și a atins apogeul în momentul în care acesta a intrat în conflict cu părinții lui Kate Middleton. William a fost extrem de supărat din această cauză, iar neînțelegerile au ajuns și la urechile Elisabetei a II-a.


Totul a fost declanșat de Prințul Charles, care s-a simțit "uzurpat" de Carole și Michael Middleton, părinții Ducesei de Cambridge, nora sa. După ce William și Kate s-au căsătorit, cuplul a început, cum e și normal, mai mult timp împreună. William se apropiase tot mai mult de socrii săi și s-a distanțat și mai mult de tatăl său, Charles, care a simțit un fel de gelozie. I s-a părut că autoritatea îi era subminată de noii membri ai familiei regale.

Aceste informații din spatele ușilor închise, cum s-ar spune, au fost dezvăluite de Tom Bower, în lucrarea "The Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles. "După ce s-a însurat William a ales să se retragă cu Kate în Norfolk, unde a avut mai multă intimitate. A preferat, de asemenea, să petreacă Crăciunul cu părinții ei (Kate, n.r.), decât să-l facă la Sandringham, cu ceilalți membri ai familiei regale. Distanța dintre Highgrove și Norfolk l-a izolat pe Charles și i-a permis mamei lui Kate, Carole Middleton, să preia controlul", afirmă autorul, în acea carte, după cum relatează Daily Star.

Charles a început să se simtă "uzurpat" de către Middletoni și nu a ezitat să-și manifeste antipatia. Moștenitorul tronului a avut o perioadă când o ignora pe Carole Middleton la fiecare ocazie specială, când ar fi trebuit ca măcar să pară apropiați. William a fost furios din această cauză și i-a spus reginei tot ce se întâmplă.

Elisabeta a II-a nu prea a făcut mare lucru pentru că în perioada următoare, regina mai degrabă s-a împietenit și ea cu mama lui Kate. Nu era nimic în neregulă cu aceasta, dar acesta e năravul lui Charles, îi place să fie în centrul atenției. Prințul William este total diferit de tatăl său, la acest capitol.

 
 
Loading...