Prințul William a mărturisit că i-a luat 20 de ani să poată vorbi despre moartea mamei sale, Prințesa Diana, însă, cel mai mare regret al său este că aceasta nu a ajuns să-i întâlnească familia. William are o căsnicie frumoasă și fericită cu Kate Middleton, cu care are doi copii, Prințul George și Prințesa Charlotte.


Prințul William a acordat un interviu în care și-a deschis sufletul și a vorbit despre durerea pe care i-a provocat-o pierderea mamei sale, Prințesa Diana, care a decedat în urma unui accident tragic de mașină, în urmă cu 20 de ani.

”Mi-a luat 20 de ani să ajung la această etapă, în care pot vorbi despre ea, despre ce am simțit în acele momente și ce simt în aceste momente. Îmi lipsesc sfaturile sale, cu siguranță. Mi-ar fi plăcut să o întâlnescă pe Catherine și să-și vadă nepoții crescând. Este trist că nu-i va întâlni niciodată”, a mărturisit Prințul, conform The Sun.

hepta_1103079.jpg

William
Prințul William regretă că mama sa nu a ajuns să-i cunoască familia
foto: Hepta

 

William a vorbit și despre creșterea copiilor în care se implică extrem de mult. Acesta nu-și dorește ca George și Charlotte să crească în spatele zidurilor, din cauza paparazilor care îi vor vâna la fiecare pas și va lupta ca cei doi să aibă o viață normală.

”Aș vrea ca George să crească și să trăiască în medii normale, înconjurat de natură, bucurându-se de lucruri minore. Nu aș vrea să copilărească înconjurat de zidurilor Palatului. Mass-media va îngreuna acest lucru, dar voi lupta ca el să aibă o viață normala”, a declarat hotărât acesta.

 
 
Loading...