O profesoară de geografie, în vârstă de 26 de ani, a fost arestată pentru că a întreținut relații sexuale cu o elevă minoră, de numai 16 ani. Femeia este al treilea cadru didactic angajat la Liceul Destrehan din New Orleans, Statele Unite ale Americii, arestat pentru întreținerea de relații intime cu elevii.


Anchetatorii cred că profesoara ar fi făcut sex cu eleva chiar în incinta școlii, într-o sală de cursuri, dar și la locuința cadrului didactic și la locuința elevei. Kimberly Naquin ar fi avut o relație care a durat șase luni cu eleva adolescentă, însă totul s-a încheiat în momentul în care un membru din familia elevei a dat-o pe profesoară pe mâna autorităților, potrivit thesun.co.uk.

Alte două profesoare de la același liceu au făcut sex în trei cu un elev

profesoare_sex_cu_elevul.jpg

profesoare sex cu elevul
Shelley Dufresne (32 de ani) și Rachel Respess (24 de ani) sunt acuzate că au făcut sex în trei cu un elev
foto: KENNER POLICE/The Sun

 

Femeia a fost arestată joi noapte (14 ianuarie), petru întreținerea de relații sexuale între un profesor și un elev. Totul vine la numai trei luni după ce colegele ei, Shelley Dufresne (32 de ani) și Rachel Respess (24 de ani) au fost arestate pentru  că ar fi făcut sex în trei cu un elev de 17 ani.

Cei trei au fost prinși după ce băiatul s-a lăudat prietenilor lui că a făcut sex cu două dintre profesoarele sale, potrivit informațiilor oferite de Poliția locală. Profesoarele ar putea săvârși  o pedeapsă de până la 17 ani și jumătate de închisoare.

 
 
Loading...