Profesoara Michelle Yeh, în vârstă de 28 de ani, este acuzată că a abuzat sexual un elev de 15 ani care mergea la şcoala unde a predat ea. Mai mult, femeia a făcut sex cu alţi doi minori şi a aranjat o excursie cu un adolescent la Disneyland pentru a-l seduce.


Michelle Yeh a fost arestată, fiind acuzată că a abuzat sexual un copil de 15 ani, elev la şcoala din Los Angeles, în Statele Unite ale Americii, unde ea era profesoară de ştiinţe.

Mai este acuzată şi că a făcut sex cu doi minori şi că a molestat alţi doi copii, potrivit procurorului de la Districtul LA County. Anchetatorii o acuză că a luat un copil într-o excursie la Disneyland pentru a-l convinge să facă sex cu ea, potrivit Mirror.

Profesoara a fost arestată  la 17 iulie, iar dosarul ei este enorm: patru acuzaţii de sex cu minori sub 16 ani, două acuzaţii de sex oral cu minori sub 16 ani, două acuzaţii de acte indecent cu un copil de 15 ani şi alte două tentative de a seduce copii. Cuaţiunea va fi de aproximativ 250.000 de dolari. Dacă va fi condamnată la închisoare, Yeh riscă să stea nouă ani după gratii.

 
 
Loading...