Regele Malaeziei a renunțat la tron după ce s-a însurat cu o fostă Miss

Ultima actualizare:

    Muhammad V al Malaeziei a renunțat la tron după ce au apărut imagini cu el și cu noua lui soțiefoto: EPA
Muhammad V al Malaeziei a renunțat la tron după ce au apărut imagini cu el și cu noua lui soțiefoto: EPA

Regele Malaeziei, Muhammad V, a abdicat duminică, 6 ianuarie. Este prima oară când un monarh al acestei țări renunță la tron înainte de încheierea mandatului de cinci ani, transmite Reuters, citat de Hotnews.

Muhammad V nu a precizat care este motivul pentru care renunță la tron. Decizia are efect imediat, iar noul rege va fi ales printr-un vot în Consiliul Conducătorilor, compus de reprezentanți ai celor nouă case regale ale Malaeziei.Renunțarea la tron vine la mai puțin de o săptămână după ce regele revenise la îndatoririle sale, după o pauză de două luni pentru care a invocat motive medicale.În decembrie, pe rețelele sociale, au apărut imagini care îl arătau pe rege, 49 de ani, căsătorindu-se cu o fostă Miss Moscova, în vârstă de 25 de ani. Palatul Regal a refuzat să răspundă la întrebări privind fotografiile și informațiile despre nuntă.

Malaezia este un stat cu monarhie constituţională electivă. Regele, Yang di-Pertuan Agong, este ales din cinci în cinci ani sau în momentul în care postul devine vacant, de către un consiliu special.

Beauty queen Oksana Voevodina, Miss Moscow 2015, turns into actual queen after marrying Malaysian king 24 years her senior. https://t.co/lLTX4rVgLT pic.twitter.com/iuEjMlH4fW— Nigel Britto (@NigelBritto) November 27, 2018

Beauty queen Oksana Voevodina, Miss Moscow 2015, turns into actual queen after marrying Malaysian king 24 years her senior. https://t.co/lLTX4rVgLT pic.twitter.com/iuEjMlH4fW

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net