Regele Thailandei şi-a lăsat concubina fără titluri regale. O acuză de lipsă de loialitate

Ultima actualizare:

    Concubina a stat în genunchi în faţa regelui când i s-au acordat titlurile regaleFoto: Profimedia
Concubina a stat în genunchi în faţa regelui când i s-au acordat titlurile regaleFoto: Profimedia

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, de 67 de ani, a lăsat-o pe concubina sa fără titlurile regale la mai puţin de trei luni de când aceasta a îngenuncheat în faţa lui în timpul unei bizare ceremonii. El o acuză pe Sineenat Wongvajirapakdi, de 34 de ani, de “lipsă de loialitate faţă de coroană” şi “proastă conduită”.

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, a lăsat-o pe concubine sa, Sineenat Wongvajirapakdi, fără titlurile regale, “Chao Khun Phra”, din cauză că nu i-a fost loială. În august îi conferise aceste titluri într-o ceremonie bizară. Sineenat Wongvajirapakdi, fostă asistentă în armată, mai e acuzată că a acţionat “după propriile ambiţii” împotriva reginei. Ea fusese desemnată consoarta oficială a regelui după ce s-au întâlnit în timp ce ea făcea parte din garda regală, la mai puţin de un an după ce el s-a însurat cu regina Thailandei, o fostă stewardesă. Vajiralongkorn este cunoscut drept un rege playboy, fiindcă s-a însurat de patru ori şi a provocat un scandal când a fost pozat într-un maiou cu un tatuaj negru  despre care a susţinut că e fals.

Regele Thailandei și-a prezentat concubina oficială la trei luni după ce s-a însurat Regele Thailandei și-a prezentat concubina oficială la trei luni după ce s-a însurat

Imagini interzise cu regele playboy al Thailandei, tipul în maiou obsedat de femei

Concubina, acuzată că nu a fost recunoscătoare

Sineenat Wongvajirapakdi e acuzată că “nu a adus nici o onoare” regelui şi nu înţelege tradiţia regală. “Acţinuile sale au fost în beneficial său”, stă scris în declaraţia oficială împotriva sa. Concubina ae fi încercat să se ridice pe o poziţie egală cu regina Suthida.. Comportamentul ei e considerat “lipsit de respect faţă de onoarea majestăţii sale” şi de asemenea e acuzată că a provocat discordii între curteni şi neînţelegeri între oameni. Sineenat a fost lipsită de toate rangurile militare, decoraţii şi titluri regale. În declaraţie, concubine este de asemenea descrisă drept “nerecunoscătoare”. Nu era mulţumită cu titlurile acordate şi ar fi făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să se ridice la rangul de regină. Născută la 26 ianuarie 1985, Sineenat a absolvit colegiul regal de asistente în armată la 23 de ani.

Tatăl a şapte copii, trei mariaje destrămate

Regele Maha Vajiralongkorn a fost subiectul unor scandaluri de-a lungul timpului. El este tatăl a şapte copii şi are la activ trei mariaje destrămate. În timpul unei tentative de lovitură de stat din 2014, a fost dată publicităţii pe Internet o înregistrare video în care a treia soţie apărea sumar îmbrăcată cântând de ziua căţelului Fufu, un pudel al cuplului regal. În mai 2016, pe când era prinţ moştenitor, a fost pozat în maiou cu tatuaje pe piept şi pe braţe, la aeroportul din München. Alături de el se afla actuala sa soţie, regina Suthida Tidjai. Propria lui  mamă, regina Sirikit, l-a descris pe actualul rege drept afemeiat, în timpul unei călătorii în SUA, din 1982. S-a însurat prima oară cu verişoara sa, Soamsawali Kitiyakara, în ianuarie 1977, mariaj din care are o fiică. La nouă luni de la naşterea fiicei sale, a avut un fiu cu actriţa Yuvadhida Polpraserth, împreună cu care are în total cinci copii. A divorţat de Kitiyakara, în 1993. În 2001 s-a însurat cu a treia soţie, Srirasmi Suwadee, o fostă ospătăriţă, descrisă drept “modestă şi răbdătoare, care nu a spus niciodată lucruri rele despre nimeni”. Ea a apărut în film cântând la mulţi ani câinelui şi mâncând din bolul animalului. Cei doi au un fiu, dar mariajul lor s-a sfârşit în 2014. Vajiralongkorn a fost trimis la studii în Anglia. A devenit prinţ moştenitor în 1972 şi a luat locul tatălui său, regele Bhumibol Adulyadej, după ce acesta a murit în 2016. Încoronarea sa, care a costat 31,35 de milioane de dolari, s-a făcut însă abia anul acesta, în luna mai. Regele Thailandei şi-a lăsat recent concubina fără titluri regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net