Români, victime în accidentul cu 7 morţi din Ungaria

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a produs pe o autostradă din Ungaria foto: presasm.ro
Accidentul s-a produs pe o autostradă din Ungaria foto: presasm.ro

O familie de români a fost implicată în accidentul de luni cu 7 morţi de pe autostradă, din Ungaria. Autorităţile maghiare nu au confirmat oficial naţionalitatea celor 7 oameni morţi în teribilul impact.

UPDATE: Consulatul General al României la Szeged a anunţat că urmărşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul de pe autostrada M5, în care patru cetăţeni români şi-au pierdut viaţa. Reprezentanţii oficului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru obţinerea de informaţii suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate.

Șapte persoane au murit într-un teribil accident de circulație petrecut în Ungaria, la aproximativ 70 de km de granița cu România. Un TIR a intrat în parapetul autostrăzii M5 și a lovit două autoturisme care circulau pe sensul opus de mers. Un incendiu a izbucnit în urma coliziunii, iar pasagerii celor două mașini nu au mai putut fi salvați.

Potrivit surselor PresaSM, una dintre mașini era înmatriculată în România.  Accidentul de circulație s-a petrecut în jurul orei 2:30, ora Ungariei, pe autostrada M5, la 71 de km de vama Nădlac, în localitatea Balástya.

Accidentul a fost produs de şoferul TIR-ului care a intrat pe contrasens 

Potrivit poliției din țara vecină, un TIR înmatriculat în Serbia, cu destinația Budapesta, a rupt, din motive încă neelucidate, parapetul autostrăzii, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune două maşini care circulau regulamentar.

Autoritățile din țara vecină au confirmat decesul pasagerilor, dar și faptul că șoferul de TIR a scăpat cu viață din accident.

Presa din Ungaria titrează că este vorba despre două mașini cu numere de înmatriculare străine, iar potrivit informațiilor PresaSM, unul dintre automobile, o Skoda, este înmatriculat în România, iar un altul în Olanda. În mașina înmatriculată în România s-ar fi aflat o familie cu doi copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net