S-a deghizat în babă ca să evadeze din puşcărie

Ultima actualizare:

    Antonio Felipe a fost reţinut  la poartă şi trimis înapoi  la... “mititica”
Antonio Felipe a fost reţinut la poartă şi trimis înapoi la... “mititica”

Clodoaldo Antonio Felipe s-a săturat de regimul de detenţie din închisoarea Coronel Odenir Guimaraes, din Brazilia, unde stătea din 2009. Aşa că şi-a luat inima în dinţi şi a vrut să evadeze mascat în... bunicuţă.

A fost cât pe ce să scape! Ajutat de prieteni, Antonio (44 de ani) a folosit să evadeze o mască din silicon demnă de efectele speciale de la Hollywood. Doar “faţa de cauciuc” a costat peste 1.000 $, însă Felipe şi-a comandat papuci, ochelari, ciorapi şi rochie de mamaie pentru a păcăli vigilenţa gardienilor. Şi-a programat o vizită la vorbitor, unde s-a produs transformarea.

simeon stalpnicul png

A stat ascuns în toaletă până când deţinuţii au fost escortaţi în celule şi apoi a mers şontâc-şontâc spre poarta de ieşire. Le-a spus gardienilor că “e o vizitatoare întârziată şi că vrea să iasă”. A fost cât pe ce să păşească dincolo de gardurile penitenciarului, dacă unul dintre portari nu l-ar fi luat la întrebări şi nu ar fi verificat pe camere dacă a “intrat vreo mamaie în închisoare”. Planul a fost dejucat şi evadatul s-a întors în celula lui cu buza umflată. Deşi ispăşise 6 ani din pedeapsă, traficantul de droguri s-a ales cu o prelungire a pedepsei de 36 de ani, urmând a fi eliberat la... 84 de ani.

S-a inspirat din filmul «Mrs. Doubtfire»

simeon stalpnicul png

 Măștile de acest fel se folosesc tot timpul la Hollywood în diferite filme. Unul dintre cele mai cunoscute este “Mrs. Doubtfire”, o comedie care a apărut în anul 1993. În rolul principal este Robin Williams care oferă o interpretare fabuloasă folosind o mască precum cea a lui Antonio Felip . 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net