S-a găsit epava zborului morţii? Schelete, pe o insulă din Filipine

Ultima actualizare:

    O femeie susţine că a găsit epava zborului MH370Foto: Getty
O femeie susţine că a găsit epava zborului MH370Foto: Getty

Epava unui avion cu "numeroase schelete şi un steag al Malaieziei a fost găsit în Filipine, iar unele teorii spun că ar fi chiar zborul MH370, disparut în martie 2014. Poliţia a confirmat că a primit veste de epavă, care s-ar afla pe o insulă, Sugbai, din provincia Twai-Twai.

Un tehnician audio, Jamil Omar, a sunat autorităţile pentru a le anunţa că mătuşa lui, Siti Kayam, a dat peste epavă când vâna păsări. Femeia chiar s-ar fi urcat în avion şi ar fi văzut schelete. Mai mult, ea a găsit un steag malaiezian. 

Conform dailymail.co.uk, unele persoane cred că epava ar fi a zborului Malaysia Airlines MH370, care a dispărut în martie 2014 cu 239 de oameni la bord. Poliţia este încă rezervată în ce priveşte informaţia, mai ales că o bucată din aripa avionului a fost găsită recent pe insula Reunion, din vestul Oceanului Indian. 

Pentru ca avionul să fi ajuns pe insula filipineză, ar fi trebui să o ia pe o altă rută după ce a decolat, din Kuala Lumpur spre Beijing şi să se ducă înspre est, către Filipine. 

O explozie, un dezastru sau chiar o mână teroristă ar putea fi motivul pentru care piloţii au decis să schimbe traseul. 

În ciuda căutărilor intense şi eforturilor depuse de autorităţile din China, Malaiezia şi Australia, avionul nu a fost găsit nici până acum, cu excepţia bucăţii din Reunion. 

Poliţia din Filipine va confirma dacă epava găsită pe insulă are vreo legătură cu MH370 sau nu zilele următoare. Se pare însă că localnicii de pe insulă au negat spusele femeii. Totuşi, autorităţile cred că, dacă era o farsă, bărbatul care a sunat nu şi-ar fi dat numele şi nu ar fi spus cum se numeşte mătuşa lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net