O adolescentă s-a folosit de o rețea socială pentru a-și vărsa frustrările față de profesorii ei de la liceu. Tânăra s-a dus la cursuri îmbrăcată sumar, într-un maiou din plasă prin care i se vedeau, în toată splendoarea, sânii. Cadrele didactice s-au revoltat și au dat-o afară de la ore, însă fetei nu i s-a părut normal.


Așa se face că, atunci când a ajuns acasă, și-a făcut imediat un selfie pentru a le arăta tuturor ținuta pentru care a fost trimisă acasă, potrivit moron.com. Mai mult, în dreptul fotografiei, tânăra a scris un mesaj în care îi acuză pe profesorii ei că îi îngrădesc dreptul de a se exprima liber.

Iată cum s-a îmbrăcat

imbracaminte_indecenta.jpg

imbracaminte indecenta adolescenta
Adolescenta, în vârstă de numai 18 ani, a mers la școală aproape dezbrăcată
foto: Arhiva Personală

 

„Am fost trimisă acasă de la liceu astăzi pentru că am purtat asta la cursuri. Mi-au spus că este «foarte  nepotrivit». Știți ce găsesc eu «foarte nepotrivit»? Faptul că eu, ca o studentă independentă de 18 ani, nu mă pot îmbrăca liber și exprima așa cum mă simt eu confortabil fără să fiu numită «nepotrivită», o «distragere (ținuta ei distrage atenția celor din jur, n.r.)» sau, iar aceasta chiar mă enervează, o «parașută proastă» - nici nu puteți pronunța corect cuvântul gând (în engleză, cele două cuvinte, «parașută» și «gând», sună asemănător, n.r.), dar eu sunt cea proastă? Mă simt mult mai confortabil atunci când sunt mai puțin îmbrăcată. Nu ar trebui să fiu asuprită pentru că port ceva atât de stupid ca un simplu crop top (un maiou scurt, n.r.). Distribuiți dacă fetele ar trebui să fie lăsate să poarte orice vor ele la școală – este o școală, nu o casă a bisericii”, a scris adolescenta în dreptul fotografiei.

 
 
Loading...