I-a scos mațele soției în timpul sexului. Realitate cu scene horror

Ultima actualizare:

    Un bărbat din Florida și-a ucis soția în cel mai crunt modfoto: buzzfeed.com
Un bărbat din Florida și-a ucis soția în cel mai crunt modfoto: buzzfeed.com

Un bărbat din Florida și-a ucis iubita în cel mai cumplit mod, în timpul unei partide de sex. Fidel Lopez (24 de ani) a eviscerat-o pe femeie (i-a scos maţele, n.r.), după care a introdus în ea diverse obiecte, pentru că aceasta a rostit de două ori numele fostului ei soț.

Fidel Lopez a sunat autoritățile din Florida după ce a conștientizat că soția lui, Maria Nemeth (31 de ani), nu mai respira. Autoritățile au ajuns la locul faptei și au văzut baia inundată cu sângele femeii proaspăt ucise. În plus, ei au găsit o sticlă pe jumătate goală de tequilla în apartament. Oamenii legii au mai văzut că ușa băii a fost smulsă din balamale, pe jos erau sparte diverse obiecte din sticlă, iar pereții erau găuriți, potrivit buzzfeed.com.

În urma investigațiilor, polițiștii au aflat de la vecinii celor doi că aceștia s-au certat mai bine de două ore.

Fidel Lopez și-a ucis soția pentru că a pronunțat numele fostului ei soț 

Bărbatul le-a mărturisit iniţial poliţiştilor că nu-și mai amintește exact ce s-a întâmplat, doar că a fost foarte deranjat de faptul că Nemeth a rostit numele fostului ei soț, în timpul unei partide de sex. Lopez a povestit că el şi soţia lui au făcut amor după ce au consumat mai mult alcool. Atunci, Nemeth s-a dus la baie ca să vomite şi a leşinat. 

Maria Nemeth a fost ucisă de către soțul ei, după ce și-a rostit numele fostului ei soț
Maria Nemeth a fost ucisă de către soțul ei, după ce și-a rostit numele fostului ei soț

El a recunoscut că s-a enervat teribil când nevasta a ţipat numele fostului soţ în timpul sexului. După ce și-a eviscerat soția aflată în stare de inconștiență, bărbatul a introdus în ea mai multe obiecte, printre care o sticlă de bere, o placă de păr şi ambii pumni, au dezvăluit polițiștii îngroziți.

Lopez ar fi tras cadavrul soţiei în baie şi a încercat să o trezească cu apă, dar Nemeth nu a răspuns. S-a dus pe verandă şi a fumat o ţigară. După ce a început să facă ordine în apartament și-a amintit de soția lui și a mers la baie pentru a vedea dacă femeia și-a revenit. Dezmaticindu-se și observând că aceasta nu respiră, Lopez a sunat la 911 pentru a spune că soția lui are probleme cu respirația, au mai spus polițiștii care s-au ocupat de caz, pentru buzzfeed.com.

Bărbatul a fost acuzat cu crimă de gradul 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net